torsdag 21. mai 2015

Gubi hylle

Gubi - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Hyllen er laget av perforerte huller i metallplater, som. GUBI er et merke som leverer høy standard på både kvalitet og design.


Gubi hylle

Design som er en kombinasjon av fortiden og nåtiden er en viktig del av deres sortiment. Vi fører lamper, møbler og interiør fra GUBI. Sortimentet til GUBI er tilgjengelig som bestillingsvare hvis ikke annet er oppgitt. Finner du ikke det du leter etter i nettbutikken?


Dedal hylle designet av Mathieu Matégot er et resultet av hans fascinasjon for å kombinere metall rør og perforert metall. Mathieu Matégot var en innovativ arkitekt og formgiver, og var den første personen som kombinerte metallrør med perforert platemetall, såkalt rigitulle. Konsollen er designet av duoen GamFratesi, som har latt seg inspirere av klassisk, dansk møbeltradisjon og italiensk design og konseptutvikling.


Gubi hylle

Vegghengt metallhylle i flere farger. Kan henges sammen i mage variasjoner, for å skape en skulpturell. Dédal vegghylle fra GUBI - Ruby Red semi matt. Denne stilige metallhyllen finnes i flere farger, den er nydelig for seg selv eller kombinert med flere. Dens grafiske fasong matcher med hverandre og ved å henge flere hyller sammen i grupperinger skapes et helt nytt design.


Hyllen kan henges både horisontalt og vertikalt. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Muutos modulsystem er hyller i form av esker der du fritt kan velge størrelser og modeller for å skape en hylle med ditt eget unike design. Henges enkelt på vegg og kombineres gjerne flere sammen. Denne lekre hyllen er designet av Gridy for Menu. Designet er inspirert av naturen, hvor tanken er at den skal minne om soppene som vokser på et tre.


Gubi hylle

Lag din unike hyllekombinasjon! Norsk interiørbutikk på nett. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. Passer perfekt i stue, soverom og kjøkken.


Pythagoras er et genialt konsollsystem fra svenske Maze.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg