onsdag 27. mai 2015

Lyddempende tekstiler

Lyddempende tekstiler

Vescom har utvidet sortimentet sitt betydelig med introduksjonen av spesielt utviklete tekstiler beregnet for lyddemping og akustikk kontroll. Ved å bruke spesielt utviklete garntyper har de introdusert tynne gardiner som slipper lyset gjennom, men som har helt uovertrufne akustiske egenskaper. Alle akustikk gardiner er godt testet. Velg dekor som er både funksjonell og flott.


Lyddempende tekstiler

Våre støydempende bilder trykkes på DecoTex, et lydabsorberende materiale som benyttes mye i barnehage, skoler og. Hva med gardiner laget av tekstiler som er lette, gjennomskinnelige og gode på å dempe lyd? Moderne interiørdesign har fått nye muligheter gjennom et samarbeid mellom forskere og tekstildesignere. Lydabsorberende overflater gjør rommene våre stillere, og så langt har tunge gardiner, for eksempel av fløyel, blitt brukt til å dempe bråket. Hvor behagelig du kjenner deg i et rom henger nært knyttet til akustikken.


Dårlig akustikk gjør det vanskelig å ha en samtale, lydnivået øker og både produktiviteten og konsentrasjonsevnen påvirkes. Mange av våre tekstiler har en lyddeppende funksjon og noen er særskilt utvalgt for sin høye akustiske prestering. Drukner samtalene deres i romklang og bakgrunnsstøy, burde du lese videre.


Vi har funnet syv smarte, støydempende materialer, som effektivt sluker uønsket. Lyddempende tapet kan gi familien en mer behagelig hverdag. GOD LYD: Mye tekstiler og mange potteplanter demper romklangen. Scenemolton er et gardinlignende tekstilstoff med lys- og lyddempende egenskaper.


Bruk tekstiler for å dempe støyen på kontoret. Nå viser en ny dansk doktoravhandling hvordan vi kan få de lyddempende tekstilene tilbake. Ullfilt i 1 ren ull i diverse tykkelser, gråtoner og farger. Egner seg godt som tapet på vegg.


Linwood er et sterkt merkenavn innen tekstiler i hjemlandet England. Deres styrke er møbelstoffer i alle varianter i høy kvalitet og til gode priser. Enten du er på jakt etter ensfarget eller mønstret tekstil bør du finne noe interessant fra denne leverandøren. Her er tipsene du trenger for å dempe romklang hjemme eller på jobben. Interiørdesigner Nancy Sporsheim hos designbyrået Madalon forteller at det finnes lyddempende løsninger i form av store møbler samt akustiske materialer for himlinger, gulv og vegger som kan integreres.


Det er helst i offentlige rom at slike løsninger blir benyttet. Lyddemping Med en lang rekke kombinasjonsmuligheter av trykte og ensfargede tekstiler skaper vi akustikkløsninger som en avstemt helhet i rommet. Vårt akustikkprogram omfatter veggpaneler samt gulv- og bordskjermer. I tillegg til standardmål leverer vi gjerne spesialløsninger.


Lyddempende tekstiler

Kraftige tekstiler skjermer optimalt mot innsyn, og har svært gode lyddempende egenskaper. Derfor passer de perfekt foran fasadevinduer. Tyngre tekstiler fungerer også godt som romdelere, for eksempel i et kontorlandskap.


Bruk av tunge tekstiler gir rommet en lun og innbydende stemning. Man kan gjøre store forandringer i lydmiljøet ved å kle allerede stående møbler med tekstiler - med vår lyddempende tekstil gjør du det dessuten til en meget gunstig pris! Festes enkelt under bordplater og stolseter.


De har et stort utvalg flammehemmende tekstiler beregnet til hotel og kontor. Sens design tilbyr et stort utvalg lyddempende tekstiler og tepper til konkurransedyktige priser fra kjente leverandører fra inn- og utland. Vi forhandler Kurage som er håndtrykte tekstiler til dekorasjon, gardiner og møbler.


Det finnes mange gode støydempende tekstiler på markedet. I dag har tekstilene som du henger opp foran vinduene fått en rekke andre funksjoner. Det vil si gardiner med lyddempende funksjon. Flerlags vinduer er en stor fordel, og en lyddempende dør er også nødvendig.


Lyddempende tekstiler

Et rom med teppe vil alltid føles mykere enn et rom uten. Tenk igjennom hvor teppet skal ligge og hvordan det skal brukes, og velg. Sens design har levert liftgardiner og gardiner av lyddempende tekstiler til Venner. Skrivebordsunderlag og bord med lyddempende plater.


Stoler med filtknotter. Datamaskin med vannkjøling, eller som er plassert i eget avlukke. Skjermer mellom arbeidsplassene fanger opp lyd og fungerer som romavdelere.


Det er ingen tvil om at folk er lei romklang hjemme. Rom som ikke har tekstiler eller andre gode lydfangere blir støymaskiner. Det siste året har hun opplevd en voldsom etterspørsel etter akustikkdempende og lyddempende tapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg