torsdag 14. mai 2015

Kunstige trær

Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Det gjør at de kunstige trærne er vanskelig og skille var ekte trær og planter. Våre kunstige trær har silkeblader som er meget naturtro, og sammen med den ekte stammen og grenene på våre kunstige trær , fremstår våre kunstige trær særs.


Kontakt oss gjerne for en planteprat! Kom å se vår vakre oase i drivhuset på Høvik.

Vi er kun rettet mot bedriftskunder, men privatpersoner som ønsker å kjøpe Roggens produkter kan finne et stort utvalg på HomeCottage. De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri. Pass på å ha flere typer silkeblomster på lager, så kan du bytte dem ut når du vil forandre litt på stilen. Vi har mange fine kunstige trær på hagesenteret.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine?


Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter.

På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende. Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best. Vi har et bredt utvalg av kunstige planter, som ikke krever noe stell.


Produkter som oppleves helt naturtro med en fantastisk kvalitet. Et meget stort utvalg av planter, trær og blomster som ser helt ekte ut. Kunstige planter og blomster. Vi garanterer førsteklasses service og oppfølging.


Vi leverer til store og små bedrifter og til private. Vi har et stort utvalg og høy kvalitet innenfor kunstige blomster, planter og trær Ta en titt gjennom nettbutikken og se vårt store utvalg av kunstige planter, blomster og trær. Hos oss finner du landets største utvalg av kunstige juletrær, som både ser ekte ut og skaper den rette stemningen. De er allergivennlige, krypfrie, drysser ikke og kan enkelt tas frem år etter år. Oppdag kunstige trær i alle former og fasonger, med og uten lys eller snødryss.


Blomstrende trær (6) Dekor og Tilbehør (13) Frukt og Grønnsaker (3) Grener og Blader (17). Trær Trær gir hagen karakter og tak. Vi har frukttrær, små trær til små hager eller til å plante i krukker på balkongen, og større trær til deg som har mer plass. Vi skaffer en rekke kunstige trær og planter. Trær og planter frisker opp og skaper en god atmosfære på arbeidsplassen.


Dette er kunstige planter av høy kvalitet og holder i år etter år. Bildene viser bare ett lite utvalg av hva vi kan skaffe.

Be om tilbud på komplette sett. Du grønne, glitrende tre av plast. Noen juletrær kommer også med julelys. Det kunstige juletreet fra Biltema består av tre deler. Det er blant de raskeste å sette opp, det var lett å brette ut og få på plass grenene, som er akkurat passe fyldige.


Vi opplevde lite dryssing under montering, men det falt av tre kvister fra den ytterste plasten da vi dro for hardt, noe som indikerer at kvaliteten kanskje ikke er den aller beste. Vi selger kunstige juletrær som er laget av kun PVC-materialer, men også av en blanding av PVC- og PP-materialer. Maine er et kunstig juletre av PVC, som finnes i fargene hvit, svart og rosa.


Samtlige trær ligger under tusenlappen i pris. Vi er klar over at det finnes kunstige juletrær til flere tusenlapper, og også langt rimeligere trær , men valgte å legge oss på et folkelig nivå ikke altfor langt unna et naturlig juletre til 5-6kroner. Europris Juletre: - Dette blir det ikke jul av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg