onsdag 13. mai 2015

Vimpler til barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Se vårt utvalg av vimpler , bannere og andre pyntelenker her! Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative og barnevennlige vimpler barna kommer til å elske!

VIMPLER TIL BARNEROM. Vimpler til barnerom kan selvfølgelig også brukes andre steder i huset for å dekorere med. En snor med vimpler på er enkel å henge opp men gjør mye av seg, det blir festlig stemning med en gang.


Vimpler for barnerom finnes i mange flotte stoff og design. DIY vimpelrekke Nå som permisjonen har startet bruker jeg fritiden min blant annet på DIY prosjekter til babyen. Jeg har lyst til å dele en oppskrift på. Hver vimpel er en liten lomme hvor du kan oppbevare smokker, tåteflasker og andre småting.


KAOS vimpler er dekorative og praktiske på samme tid KAOS vimpler til barnerom er supert tilbehør å knyte på barnesengen.

Dekorer barnerommet med denne fine, forseggjorte vimpelrekken eller banneren i bomull. Hele vimpelen er ca m. Vimplene er dobbeltsydde med ulikt stoff. Da var endelig vimpel to ferdig også :D Haha, skjønner dere hvor mye jeg holder på med samtidig, i mellom den forrige vimpelen har jeg sydd et antrekk til hver av. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Barnerom Barnerommet er et rom for utforsking, glede og lek!


Kaffeslabberas med venner og nabobarn! Princess har et stort utvalg av interiør til barnerom , fra sengesett og himmelsenger til smekker, tørklær og gulpekluter, gardiner, håndklær, sekker, badekåper og mye mer. Vi skal pusse ned gulvet på soverommet til jentene og lakke det på nytt da det er så slitt og flisete blitt. Elsker gulvet da, gammel.


Dekorativ flaggvimpel fra Roommate som passer perfekt på ethvert barnerom. Stort utvalg av leker i tre, babyleker, spilledåser, vognleker, bursdagsutstyr, dukkemøbler og interiør til barnerommet Samtlige leker er CE-merket. Mix og match med andre partyprodukter i samme serie. Dette er stedet for deg som vil gi barna dine det aller beste! Vi i Minikids tilbyr kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom.

Ellers er jo girlander og vimpler alltid en grei og enkel måte å forandre rommene på. En navnvimpel er noe som blir mer og mer etterspurt. På Lekmer finner du blant annet innredning barnerom. Vi har alt av innredning til barnerommet: møbler, klokker, veggdekorasjoner av alle slag, tekstiler, tepper, papirkurver og mye, mye mer.


Med en slik vimpel er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg