torsdag 14. mai 2015

Jotun sober ncs

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Search Related Articles on What Is Sober.

Find more about Ncs here. If you are looking for Ncs visit us. En mørk gråbeige tone (greige) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått.


Vinduene er bomull, men alle utforingene er i samme farge som tak og vegger. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Det er så mye rødt i undertonen på Hvit Lin at jeg synes fort den blir lit lilla men her blir dine lysforhold viktig. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.


Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.

Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. En dempet brunbeige tone.


Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. Forside Tapet, farge og maling NCS -kode for jotun kalkgrå ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jotun pleier å treffe rett på trenden med sine fargepaletter, og de nye fargene som ble presentert denne uken tipper vi blir å se i mange av BoligPluss-lesernes hjem i tiden fremover.


Fargekartene rommer alt fra varme gråtoner, dempede blåfarger, lekne pasteller og brente krydderfarger. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov.


Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse. LADY BALANCE Vakre, matte vegger og godt inneklima. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg.

Spør leverandøren av dine detaljer om de leverer i andre farger enn Bomull eller Egghvit, – det kan jo være at de gjør det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg