fredag 8. mai 2015

Danske interiørblogger

Danske interiørblogger som inspirerer meg. Svenske interiørblogger som inspirerer meg. Inspiration til nye danske bloggere, man bare SKAL følge, er altid kærkommen, hvis du spørger mig. Det er ikke lenger bare fra interiørmagasinene vi henter inspirasjon til hjemmet. Skal du pusse opp, eller bare har lyst til å piffe opp stua eller soverommet?


Danske interiørblogger

Hvor jeg førhen kunne falde over en ny blog hver måne er der længere imellem i dag. Da bør du ta deg en titt innom noen interiørblogger før du setter i gang. Her finner du masse inspirasjon og kreative ideer som du kanskje ikke har tenkt på selv.


Det er jo så mye fint jeg har lyst til å dele med dere. Lover, lover, lover å ta meg sammen. Det som bare telte et par interiørblogger på Blogglistens toppliste for få måneder siden, har nå vokst til rundt ti bare blant topp 100. Så starter litt i det små på en grå mandag, og deler de vakre oppbevaringskrukkene Chapeau fra danske Lyngby Porcelæn.


Danske interiørblogger

Side2blogg er en side med innhold fra det beste innen bloggverden. Side2blogg Sidelanserte i forrige uke Norges første brukerstyrte nettmagasin, Side2blogg. Naturlige farger og tekstiler er jeg også veldig svak for. Jeg er veldig glad i den lyse landlige stilen, men blander den med litt moderne elementer.


Emmeline-bloggen, en av norges mest leste interiørblogger , så dagens lys for over fire år siden. På besøk hos en interiørblogger med nybygd hus. Bloggetreff for interiørbloggere i Rana og omegn,. SVENSKE, DANSKE OG FINSKE FAVORITTER. Interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk.


Husbyggerblogg om veien til Villa Drømmeverden. Fredag kveld var eliten i den. Livys lille hverdagsblog. Den som skaper et åndsverk, har opphavsrett til verket. Lyset er indirekte og gir et mykt lys mot veggen.


Det sier kanskje seg selv at dette ikke akkurat er. Elisabeth Tangen Johansen, interiørblogger og prosjektleder. Medlem av danske interiørblogger. Nå finner du nemlig smykker hos oss fra den danske designeren Pernille Corydon, og i løpet av April vil vi lansere klokker fra.


Danske interiørblogger

Begynner derfor høstsesongen med litt sart inspirasjon fra det danske firmaet Nordstjerne, som siden. BEST PÅ INSTAGRADen danske interiørbutikken legger ut bilder på. Klikker du deg inn på interiørblogger og andre interiørsider for inspirasjon finner du det danske merket overalt. Mange nordmenn som reiser i Danmark forstår ingenting av den danske tellemåten, og selv om jeg er i Danmark ca ganger i året synes jeg.


Som dere kan se av favorittene til Broste, så er det ikke bare rene interiørblogger Broste liker, men de henter inspirasjon også fra blogger om mat, livstil og annet. Vi vil til slutt takke Broste for at vi fikk komme på besøk og for at vi fikk de fine bloggtipsene. Vi skal kose oss med mye inspirerende lesing i tiden fremover! Julen bugner jo over av juleselskaper og ofte er det hyggelig enn å gi noe annet enn en flaske vin eller en blomst når man kommer på besøk.


En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg