mandag 25. mai 2015

Sigdal uno kjøkken

Skreddersy ditt norskproduserte kjøkken med års garanti i dag! HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Uno kjøkken fra Sigdal er en stilren og enkel serie med slette fronter og smarte detaljer. Se detaljer og muligheter.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.

Finner du ikke en farge du liker kan du også blande din egen farge. Se på de ulike mulighetene og la deg inspirere! Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte - der øyeblikkene som teller skapes. Men et kjøkken er så mye mer enn det.


Det er ofte der det begynner. Et kjøkken skal være praktisk. Sigdal Uno Palett kjøkken dører selges individuelt (1kr per del) Sigdal Uno Palett kjøkken dører som passer til Nyere Sigdal , HTH eller Norema skap.

Oppgrader kjøkkenet ditt med nye dører eller kjøp skapene fra HTH gjør det selv og disse dørene for en billig kjøkken oppgradering. Generelt i ny stan men noe dører har små riper. Har kjøpt en ny leilighet som leveres med Sigdal Uno kjøkken.


Skal sette inn hvitevarer selv (komfyr, induksjonstopp, mikro og oppvaskmaskin). Videre skal jeg sette opp et høyskap for å få integrert kjøleskap. Men hvilke hvitevarer passer? Har sendt utallige eposter til Sigdal Skøyen siste halvårer men det er aldri noe svar å få. Vi har vårt hovedkontor på Trollåsen rett utenfor Oslo, men det er fabrikken i Eggedal som virkelig er bedriftens hjerte.


Uno har lett og luftig design, og er meget prisgunstig. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Et gjennomtenkt bad skal gi deg energi om morgenen og avspenning i kropp og sjel om kvelden.


God natt og god morgen! Ta gjerne kontakt med en Sigdal -forhandler om våre baderomsmodeller. Uno er en ”kameleon-modell” som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør den til. Fra fabrikken i Sigdal kommer alt fra skreddersydde kjøkken -, bad- og garderobeløsninger til den enkelte forbrukerkunde, til prosjektleveranser i megaklassen. Med vår modell UNO kan du tilpasse kjøkkenet ditt akkurat slik du selv ønsker.


Utnytt plassen maksimalt med en deilig sittebenk med skuffer under. Classic kjennetegnes av en stram fremtoning med kubiske elementer, vakre og funksjonelle skuffelameller, samt en høy sokkel med mulighet for å utnytte plassen fra gulv til benkeplate fullt ut.

Vår erfaring er at Sigdal kjøkken er ca. Vil bare minne om at erfaringer med Norema og Sigdal diskuteres i disse trådene: Sigdal Kjøkken : Noen med erfaringer fra denne kjøkkenprodusenten? Når du velger Sigdal er du garantert kvalitet!


Vi i Sentrum Bygg ikke bare forhandler Sigdal Kjøkken , vi kan Sigdal - kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg