tirsdag 5. mai 2015

Hvordan male gamle møbler

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo.


Hvordan male gamle møbler

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis.


Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Husk dette når du skal male. Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler , eller typen man bruker på lister.


Er du lei av den gamle furukommoden? Her får du tips til hvordan du kan male gamle og nye møbler. Vi viser deg hvordan du går frem, steg for steg. Dette innlegget ble skrevet i Dagens tips, Hverdagen og alt det andre, Interiør og merket blogg, bloggurat, bokhylle, fornye møbler , gammelt blir til nytt, gjenbruk, hvit bokhylle, lindaslilleverden, male bokhylle, male gamle møbler , male lakkerte møbler , male laminat, maletips, nye møbler , oppussing av møbler , oppussing bokhylle. Vi heier på gjenbruk av gamle møbler , det er utrolig hva et lite malingsstrøk kan gi.


Har du en eldre stol hvor malingen flasser av eller du kanskje bare er lei av fargen ? Maling av møbler – unngå tabbene Ved maling av møbler er grunnarbeidet like viktig som selve malingen. Se her hvordan du kan få dine gamle Ikea. Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


Hvordan male gamle møbler

I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Forberedelser ved restaurering av gamle møbler 30. Du har sikkert et møbel eller gjenstand du gjerne skulle ha pusset opp. Hvilke produkter bør velges? Her vil vi stegvis vise hvordan du setter i stand et gammelt møbel.


Vi har sagt at vi driver med miljøvern på øverste plan. Vi gjør det mulig å sende møbler fremover i generasjoner. Gamle møbler er ofte av god kvalitet. Det overgår mye av den kvaliteten vi ser på ting som lages i dag, så det er vel verdt å ta vare på dem, sier Hanne.


Hun råder deg til å vurdere kvaliteten når du kjøper nye. Selv slitte, gamle gjenstander kan gjenopplives gjennom smart bruk av maling, slik at du kan få dem akkurat slik du selv vil. På noen timer kan du forvandle den til et fargerikt møbel.


Sæt dit helt eget præg på møbler som du kan male med Lady Supreme Finish. Det er nå mer enn fem år siden og det holder like bra. Et brugt møbel kan blive rigtig flot og få nyt liv, hvis du maler det.


Hvordan male gamle møbler

Det kan være, at du vil dække gamle farver, og i stedet have en neutral hvid. Måske giver det hjemmet et moderne pift, at male dine hvide møbler med nogle flotte farver. Maling, lasur og sliteflater, eller nye beslag og knotter, er kanskje alt som trengs for at et kjedelig møbel brått fremstår som spennende.


Et kjøkken- eller stuebord kan bli som nytt etter en omgang med sandpapir og noen strøk med lakk. Det er ikke noe poeng at møblene skal være gamle eller antikke. Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker, og hva møbelet er behandlet med fra før. Skjellakk er en svært ømfintlig lakk, som ikke tåler så mye. Ofte maler vi de gamle møbler hvide, men det giver en helt anden og mere nutidig effekt, hvis man tør bruge lidt farver, som vi har gjort her.


Sådan malede vi lampebordet Vi har brugt hobbylak på terpentinbasis til at male møblerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg