tirsdag 12. mai 2015

Speilfolie til vindu

Konsern med års erfaring og 200. Betal etter levering. Fakturabetaling eller handlekonto?


Vår best selgende solfilm med høy speil effekt til innvendig montering, hvis man vil ha redusert sollys og varme. I dagslys kan man ikke se inn grunnet speil effekten.

Monteres på innsiden. Solar Guard Silver er en populær solfilm både til bedriftsbygninger og i private hjem. Den reflekterer varme, opp til prosent av infrarøde stråler og prosent av UV-stråling. Lyset reduseres med opptil prosent.


Det er ikke en folien som sperrer permanent for innsyn, men den fungerer som engangsspeil når det er store lysforskjeller inne og ute. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.

Deene vindusfilm monteres innvendig montasje og er Best til enkeltlags glass. Vår selvklebende vindusfolie er spesielt beregnet til montering på vinduer uten bruk av vanskelig lim. Vårt sortiment inneholder mange forskjellige versjoner og mønstre, så det er noe til enhver smak og situasjon.


Solfilm til vinduer. Populære solfilm fra SolarGard. Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har.


Statisk feste mot vinduet. Bruk såpevann og vindusskrape ved montering. Klipp til ønsket størrelse. Puss vinduet slik at det er helt rent. Fukt vinduet med såpevann.


Fjern beskyttelsesfilmen. Legg filmen på vinduet , og jevn den ut ved hjelp av. Sprayet zalovann på glasset , sette folien på og brukte vindusnal til å slette ut vannboblene.


Dra vindusnalen fra topp til bunn av glasset.

Slett og supert resultat som dekker inn og utsyn. Var litt skeptisk pga noen anbefalinger her, men det fungerer faktisk utmerket. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn. All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold.


Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. UV-beskyttet og selvklebende glassfolie med speileffekt fra d-c-fix. Umbra Produkter AS produserer og leverer dører, vinduer , fasader, tak og rekkverk i glass og aluminium.


Kan brukes flere ganger. Vi forhandler også alle typer solskjerming for innvendig og utvendig bruk, samt Somfy Smart-hus styringskomponenter. Toch voor de meeste mensen meestal kalligrafie schilderijen te versieren de muren. Frostet folie kan også brukes til å oppgradere eller endre utseende av glassdører på vitrineskap, glassdisker eller glassbord.


Det er vel ikke tilfeldigvis noen her inne som vet hvor man får kjøpt speilfolie til vinduer ? Med vann fester Sol Aarberg folien til vinduet og stryker luftboblene ut med en nal. Vi leverer vindusfilm til kontorer og private hjem. Vinduer kan frostes delvis.


Vår vindusfilm blir måltilpasset for ditt vindu. Vi monterer og sender vindusfilmen vår til hele Norge gjennom. Boligen måtte imidlertid følge delstatens nye lov om større energieffektivitet i regjeringseide bygninger. Finn ut hvordan 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm var til hjelp. I nettbutikken har vi samlet de beste utvendige og innvendige solfilmene fra noen av markedets fremste produsenter.


Vi selger skreddersydd innvendig og utvendig solskjerming til alle vinduer. Anbefalt av glassmester. Kjøp online - Bauhaus. Det en enkelt å feste, bare bruk litt vann.


Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt. Bare UV-folie på et vindu begrenser lysinngangen. Og det bytter jo plass når sola går ned og lampene inne tennes.


Du kan jo legge på speilfolie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg