tirsdag 19. mai 2015

Galleri nettbutikk

Velkommen til min nettbutikk ! Oppdal sentrum og på nett! Ikke vent med å kontakte oss! Vi anbefaler profesjonell innramming hos din lokale rammemaker.


Benytt deg gjerne av vår kompetanse, vi har lang erfaring og gode samarbeidspartnere. Galleri Osebro Storgata 1Pb. Alle bildene i nettbutikken finnes i galleriet, som formidler trykkene på vegne av kunstnerne. Vi er også behjelpelige med innramming.


Vi har et stort utvalg av original grafikk, maleri og brukskunst. Om du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med oss. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Galleri nettbutikk

Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Vi formidler grafikk, skulptur, keramikk og glasskunst. I nettbutikken kan du kjøpe unikke fargerike kunstglass, utsmykninger, skulpturer og malerier. Inspirert av den barske naturen, lyset og fargene i nord.


Kom innom eller se gjennom et lite utvalg av bilder og bøker her. Suzannah Rehell Øistad Rød Paraply II. Linosnitt – håndkolorert Opplag: eks. Stort utvalg av malerier og trykk!


Galleri nettbutikk

GRATIS hjemmebesøk: se kunsten på egen vegg før du bestemmer deg! Kvalitetsinnramming med rask levering, inntil rabatt. Avgiften betales til Bildende Kunstneres Hjelpefond (BKH). Vi har ikke nettbutikk - men du kan betale over bank eller med kort over telefon.


Tradisjonen tro byr vi på Byens Beste. Nettbutikken er foreløpig under utbedring. Rue har spesialisert seg på historiske motiv generelt og vikingtida spesielt. I tillegg til biletkunst held Rue foredrag og skriv artiklar om den norrøne arven. Anders har motteke fleire utmerkingar, blant anna i bransjeprisen Årets vakraste bøker.


Galleri nettbutikk

Soli Brug har hatt utstillinger med de aller største kunstnerne i Norge. Anja Cecilie Solvik Always shoot Etsning Størrelse 15×2cm. Følg meg på instagram.


Vi byr på lett servering og mulighet til å vinne et kunstverk. Alle som melder seg på vår mailingliste i 31. Vårt eklektiske vareutvalg er et resultat av våre sprikende interesser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg