torsdag 21. mai 2015

Jotun pilasterblå

Jotun pilasterblå

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun pilasterblå

Dette er en perfekt blåtone for deg som ønsker en blåfarge som står godt til Egghvit og Bomull, - noe som ikke er en selvfølge med blåtoner. Dette er en tone som heller ikke blir lilla på vegg, slik andre mer rødlige blåtoner tenderer til å bli. En nydelig mellomblå tone.


Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå, beskrevet over. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. Marine, Protective and Powder Coatings.


Min huskeliste () Mitt abonnement (0). Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg. Vakre turkise og blågrønne farger finner du her.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Ny fargevifte fra Jotun. De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland.


Jotun pilasterblå

Fokuset nå er på gode farger som skal vare lenge og være gode å leve i. Om vi liker det eller ei, lar vi oss gjerne påvirke av skiftende trender og den gjeldene tidsånd. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Inspirasjonen hentes fra tidligere tider, og en unik atmosfære preget av nostalgi og sanselighet oppstår når ulike stilretninger møter hverandre.


Gulvet er oljet én gang med rustikk olje hvit, deretter lakket tre strøk med oljebasert Uretan boneglans. Og dersom du har en fargerik favorittstol som du ikke vil kvitte deg me kan det være en god idé å følge stolens fargetoner i den nye oppussingsplanen. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset.


In the work on this map, we have based on three tendencies in the time:. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Mange av Jotuns forhandlere kan nå tilby alle fargene i dette fargekartet som større fargeprøver.


Et stort utvalg av fargene finnes også i Aformat! Fargene i dette kartet er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Jotun lanserer Fargesenter i butikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg