torsdag 21. mai 2015

Gardindusker

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.


Du kan henge gardiner på mange forskjellige måter.

Velger du å benytte gardinsnor eller gardindusker finner du et godt utvalg av stilrene og enkle produkter hos oss. Produkter som matcher alle våre produkter. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Stort utvalg av praktiske gardinholdere og gardinkroker som passer alle gardiner. Både i tvinnet tau og i metall.


Flere farger, modeller og design. På utkikk etter gardindusker eller en gardinsnor? Gardiner med maljer, rynkebånd og lystette gardiner.


Hos Kid har vi et stort utvalg gardintilbehør til lave priser som passer til alle gardiner.

Vi har et bredt utvalg av gardiner og gardinlengder som passer til alle vindu. Bestill dine favoritter online idag! Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Vi har alt du trenger til ditt syprosjekt. Norden største utvalg i knapper. Perler, nål og trå silkebånd. Her finner du flust av bånd og dusker til gardinene dine. Nytt gardintilbehør gir vinduet en ny look.


Handle trygt på jotex. Vi setter høye krav til leveringsdyktighet. Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster. At vi har bånd i de fleste varianter vet du kanskje, men se på dette morsomme båndet! Våre produsenter kan lage bånd og etiketter med både logo og bilder.


Gardindusker 2unike treff Skeidar Drammen AS. Brun gardindusker = 100kr. Bardo perle gardindusker =100kr. Vi har et stort utvalg av GARDIN STOFFER, MØBELSTOFFER OG DUKSTOFFER fra mange anerkjente leverandører - på rull, i butikken.


Spar Kjøps Nyhetsbrev.

To gardindusker til å henge fra gardintopp, åpne og lukke gardin. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg