fredag 22. mai 2015

Brannmaling treverk

Brannmaling treverk

Vi i Biokjemi Norge har over års erfaring innen passiv brannsikring. Da isolerer det stålet på samme måte som en isolasjonsplate. Må overmales med Nordica Eco. Forskjellige bygg har forskjellige brannkrav. Her finner du brannmalinger som passer til de fleste brannkrav, enten man skal brannbehandle stål eller treverk.


Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler. Etterlysende skilt og ledelinjer. Midlertidig branntetting. Kabelforlegninger Aluminiumskilt Les mer. Vi utfører brannmaling med sprøyte, rulle eller pensel.


Et produkt som sveller under brann og avgir et skikt som isolerer stålet. Filmtykkelsen avhenger av brannklasse, type stålprofil og lastutnyttelse på den aktuelle stålkonstruksjonen. Har også vært borti et prosjekt der det ble benyttet brannimprignert treverk , det var grisedyrt!


Brannmaling treverk

Og godkjenningen på dette er ikke allverden heller). Når det gjelder struktur på brannmaling er jeg enig i at denne kan være veldig grov, men dette kommer igjen helt ann på typen. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Det finnes brannmaling for elektriske kabler og ulike fyllmasser som brukes for å tette gjennomføringer rundt ventilasjonsanlegg, vannrør og elektriske kabler med mer.


Det anbefales også å fuge alle brannklassifiserte vegger. De blir aldri sikrere enn det svakeste. Tilstandsrapport for Myrsæter bo- og rehabiliteringssenter ble sendt utpå høring 13. Knut Folkesta byggforvalter Frode Tangedahl og. Moelven Wood Prosjekt AS jobber for deg som har byggeprosjekter eller bare trenger informasjon om innovative løsninger i tre, enten som arkitekt, proff selger eller.


Brannmaling treverk

Med Rdokumentasjon åpner det seg et nytt marked for bruk av ståltrapper, der man tidligere er blitt satt overfor krav til brannmaling , sprinkling og oppdimensjonering. Med Rdokumentasjon vil nå konkurrere der man tidligere valgte betong trapper. Dette har vært svært kostnadsdrivende. De aller fleste varer som skal bygges inn i bygninger og anlegg er byggevarer.


Det kan være alt fra trevirke, betong, stål og isolasjonsprodukter til bjelker. Hensotherm KS utendørs må alltid påføres strøk med oljebasert topcoat. Malingen skummer ikke opp ved brann. Informasjon om isolasjon og etterisolering. Finn produkter, konstruksjoner, CAD-tegninger og beregningsprogrammer som kan hjelpe deg i ditt byggeprosjekt.


Brannmaling treverk

Kundesenter Kontakt Oss Om Isopartner () Til kassen. Handlevogn × Klikk her for å se alle. Brannmaling (tre) Logg inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg