mandag 4. mai 2015

Jysk håndklær

Jysk håndklær

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Løft baderommet med nye detaljer. Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Enkel og billig handel på Cellbes. Håndklær - Alltid mange varianter. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! I det store vårt finner du håndduker i alle regnbuens farger og håndklær med vakre detaljer som hamam- håndklær.


Ta godt vare på hånddukene dine så sparer du lommeboken og miljøet. På bloggen vår kan du lese hvordan du holder håndklær myke og rene. Hos JYSK finner du alltid fine håndklær til gode priser.


Se hele utvalget og kjøp online på JYSK. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. VASK HÅNDKLÆRNE VED °C.


Vask dem alltid ved °C for å sikre bedre hygiene for det er ved denne temperaturen bakterier og virus blir drept. Vær oppmerksom på at velur- håndklær bør vaskes ved °C for å bevare sin farge og myke tekstur. Hvis du er på utkikk etter en ny pute, madrass eller noen nye håndklær til boligen din, vil du kunne finne de beste tilbudene fra Jysk ved å se gjennom kundeavisen. Når du bruker Tilbudsuken.


Jysk håndklær

Vi har dagers prisgaranti - kjøp på JYSK. Alle våre håndklær , kluter og badelaken har en hank som gjør at du enkelt kan henge håndkleet til tørk etter dusjen eller turen på stranda. Våre håndklær er tidsriktige og rimelige, og selvfølgelig i god kvalitet. Lydia håndklær i stilig stjernedesign i hvitt, grått og blått eller Aurea håndkle med søte, små hjerter gir farge og liv på bad som ellers ofte preges av nøytrale, hvite fliser. Du finner et stort utvalg badehåndklær i tøffe farger og motiver, og Danika tilbyr håndklær i 1 økologisk bomull.


JYSK har nemlig valgt å selge håndklær av Fairtrade-merket bomull. Bad – Kjøp håndklær og alt til badet på JYSK. Fant noen hos Jysk som virket veldig tykke og fine. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos JYSK , ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side til side 25.


I mai lanserte JYSK Norge sitt nye butikkonsept i Ålesund. Nå kommer fremtidens JYSK -butikker til Nord-Norge - og først ut er JYSK Tromsø. Her kan du finne alle JYSK butikker i Oslo.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller. På tide å skifte ut håndklærne eller klutene på badet? Badet ditt kan få et annerledes uttrykk med nye håndklær og kluter.


Jysk håndklær

Det gir en følelse av fornyelse og er med på å gi badet ditt et lite løft. Og hva er vel bedre enn en nytt og fresht håndkle etter en varm og deilig dusj? Jeg har kjøpt mange Karstad håndklær hos dere. Har håndklær fra Prinsess fra før, og de er rimelig tynnslitte etter 2-års bruk. Men det er kanskje vanlig levetid for håndklær ? Er det like greit å kjøpe billig?


Liker ikke bruk og kast-mentaliteten, så vil heller betale litt ekstra for håndklær vi kan ha i flere år. Hos oss finner du alle typer håndklær : gjestehåndkle, pyntehåndkle, hotellhåndkle med mer. Det er alltid hyggelig med litt fornyelse. Velg etter størrelse, farge, kvalitet og design.


Finn din favoritt her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg