onsdag 27. mai 2015

Lysestaker sølv

Lysestaker sølv

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Lysestaker sølv

Dekorer med detaljer fra Jotex. Alt av café og restaurantutstyr samlet på ett sted. Stilrent eller urbant og trendy? Handle online - tollet og klart til levering! Lysestaker - Best pris i Norge!


Siden den gang har produkutvalget vokst seg fra den klassiske rokokkostil til et moderne uttrykk i ulike metaller. Vedlikehold er viktig for å bevare det vakre utseende i sølv lysestaker. Vær forsiktig nå du fjerner stearin, og bruk gjerne en pusseklut 1-ganger pr måned for å bevare den vakre glans i sølvet. Kun ekte sølv lysestaker fra kistebunn.


Pent brukt, renset og nypolert. Like pent til hverdags som til fest, dekorativt både med og uten tente lys. Lys opp tilværelsen med stearinlys og lysestaker. Hvorfor må det være en spesiell anledning for at du skal tenne noen levende lys og bruke yndlingslysestakene? Du kan skape en koselig atmosfære hjemme når som helst, også på hverdager.


Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Dette er fordi jo renere sølvet er, desto mykere blir det. Mykt sølv bøyes og ripes lett.


Lysestaker sølv

Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig. Hva skjuler seg bak trenden?


Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt. I motsetning til bestikket vårt kan brukt korpus ha mindre ujevnheter, men skader av noe betydning opplyses alltid om spesifikt under den enkelte gjenstand. Alle våre lysestaker er naturligvis laget av ekte sølv.


Lysestaker sølv

Hva er vel vakrere for øyet enn stearinlys som skinner i speilblankt sølv. Lyset vil reflekteres i sølvet og skape et fint spill. Våre lysestaker er laget i Norge av TH. Marthinsen eller Arven.


Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Vi leverer gullsmed varer til hele Norge. Mer enn 40års erfaring fra bransjen. Eget Gullsmed verksted.


Fantastiske priser på gullsmed varer. Bevisst eller ubevisst har vi alle en voksende kjærlighet for norsk kultur, design og historie. Det er sannsynligvis denne erkjennelse som gjør at stadig flere søker etter varige verdier og kvalitet.


Når vi snakker om sølvbestikk i god kvalitet, snakker vi ikke bare om fordelen med å spise med sølv , men også om kunst, kultur og tradisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg