tirsdag 26. mai 2015

Sengeteppe princess

Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste! Finn dine favoritter! Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp sengeteppe hos trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. De fleste teppene er laget av slitesterkt polyester, mens Wio sengeteppe for eksempel leveres i bomull. Velg mellom butikk og netthandel.


Når du skal handle sengetepper hos Princess kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme.

Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Du kan velge mellom mange sengesett for å finne det som passer som interiør til soverommet, eller kjøpe et sengeteppe som står i stil, uansett hvilket sengesett du har lagt på. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen.


Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente.


Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg.


Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende. Krepp, bomull, sateng, flanell.


Flere mønstre og farger.

Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Grått pledd-Supersoft-ARTWOOD-Albert-130X180-Fjellbo Design skal være det naturlige førstevalget når du skal handle interiør til hytten på fjellet. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg