onsdag 6. mai 2015

Skittentøy system

Skittentøy system

Med småbarnsmorens geniale system for sortering av skittentøy blir det mye enklere å ta seg av klesvasken. Er du lei av å vaske klær? Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering.


Justerbare ben selges separat. Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy. Vi har ett ganske lite vaskerom, så jeg trenger smarte løsninger som lar oss sortere skittentøy for en fami. Skittentøyskurver er inkludert.


Vet du hvor de kan kjøpes? Tips til system til skittentøy ? Klessorteringssystem (skitne klær) innlegg 3. Hvordan oppbevare skittentøy ? Det må med andre ord være plass til litt skittentøy , for det hoper seg fort opp når en er så mange. Dette lønner seg enten man har stor eller liten plass på vaskerommet. Sortering av skittentøy innlegg 28. Med et vegghengt system blir det enklere å holde orden, og du holder gulvet fritt for klær og rot.


La hvert familiemedlem ha sin egen kurv til rent tøy. På den måten kan hver enkelt hente kurven sin med rent klær på vaskerommet, og jobben går enklere. Her er skittentøy intet unntak. Det som kan være greit å huske på er at du ikke trenger å høre på alle andre.


Det som er viktig å tenke på er at du finnet et system som passer for deg eller deg og din familie. Mine er bare hos pappaen annenhver helg og er dermed en del av hverdagene hele tiden. Minsten som er felles er alene med oss annenhver helg og halvparten av ferier.


Skittentøy system

Hva slags system har dere? Jeg så dette bildet på face og tenkte det var kjekt, men hvor finner jeg sånne? Om du bor alene kan det holde med en liten kurv, mens en familie ofte vil ha bruk for en eller flere store og stødige skittentøyskurver. Her flyter det tøy over alt tross flere.


Hos oss finner du et stort utvalg skittentøyskurver i ulike størrelser, farger og materialer. Om mengden skittentøy varierer kan det være lurt med en kurv som kan slås sammen og legges bort ved behov. Plan your own wardrobe or storage solution at elfa. Hauger av skittentøy på gulvet og i IKEA-poser er en saga blott. We make flexible storage, shelving and drawer systems and made-to-measure sliding doors.


Skittentøy system

Familiens ønske om å få kildesorteringen inn på vaskerommet, ble løst ved å plassere et praktisk system under arbeidsbenken. Oppbevaringsdronningen Paulina Draganja gir sine beste tips for å skape system av. Ta turen inn på Idemagasinet for å få flere gode ideer til hjemmet. Alle bildene er tatt av fotograf Per Erik Jæger og brukt med tillatelse fra fotografen og idemagasinet. Laget system for kildesortering.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Oppbevaring av skittentøy på vaskerommet Frigjør gulvplass og oppbevar skittentøyet i kurver inne i skapet. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Enklere blir det ikke!


Monterer du vår EASY-LINE skittentøysjakt slipper du helt enkelt ditt skittentøy ned i sjakten - så havner det rett nede på vaskerommet! Et annet tips er å holde av én kurv i Elfa-innredningen til skittentøy , og merke den med etikett med skittent, slik at den som skal gjøre klesvasken den uken kan hente kurven og bære den til vaskerommet. Viktig melding: Salgssuksessen endelig tilbake på lager! Kjøpte også et enkelt stativ til skittentøy på badet. Dette systemet funker bra hos oss og ungene begynner å forstå litt av det.


Jeg er av den typen som blir glad hvis noen spør om jeg vil hjelpe til å rydde hjemme hos dem. Men tenkte det var enklere å vite hvor ting skal og lettere å holde orden da de sitter fast? Når jeg skriver fanatisk, så er det egentlig en underdrivelse. Strømmen av skittentøy tar aldri slutt, og det er lett å gi opp kampen for orden på vaskerommet.


Synnøve Skarbø, forfatter. Vi gir deg våre beste tips for et ryddig vaskerom. Jeg har et enkelt system på det der. Brukte klær som ikke skal vaskes legges tilbake i skapet. Tøy som skal vaskes legges i skittentøyskurven.


Vi produserer og leverer alle type inspeksjonsluker, av høy kvalitet, for vegg og himling. Dette er i hvertall ideen, ofte blir de liggene på badet eller soveromsgulvet fordi jeg er ganske rotete av meg. Spesialmål leveres på bestilling.


Skittentøy system

Det har gått så mye politisk korrekthet (bl.a.) i systemet her at jeg synes det blir for tungt å holde ting faglig hensiktsmessige og forsvarlige. Derfor tror jeg at jeg vil konsentrere meg om å arbeide på Nynorsk i tiden framover. Det blir nok sikkert hyggeligere for alle parter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg