mandag 28. desember 2015

Hth kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Hvis du har forelsket deg i et HTH-kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


Hth kjøkken

HTH -skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. HTH prøver konstant å utfordre måten vi tenker design på. Det kommer til uttrykk i vårt allsidige design som kan brukes i flere rom. Det moderne livet foregår nemlig ikke bare på kjøkkenet , det krever også velvære på badeværelset og funksjonalitet på vaskerommet.


Hvor mye koster et HTH-kjøkken ? Når du skal kjøpe nytt kjøkken , bestemmer du grovt sagt prisen selv. Du må nemlig velge til og fra, og dermed prioritere selv hva som er viktig for deg. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Da de kom til kjøkkenet , valgte de å besøke Gjør Det Selv HTH for å finne sitt eget gjør-det-selv-drømmekjøkken. De to foretaksomme menneskene ble inspirert til sitt nye kjøkken på nett, og ved å finne gode idéer når de besøkte andre hjem med lekre kjøkken. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Jeg har nylig bestilt, mottatt og montert et HTH flatpakke kjøkken hjemme. Dette gjelder butikken i Tromsø, så hvordan butikkene i andre deler av landet er skal jeg ikke uttale meg om. Service er (desverre) avhengig av butikk og selger, så at jeg er kjempefornøyd med butikken i Tromsø hjelper vel ikke trådstarter.


Hth kjøkken

Vedum kjøkken er det eneste produktet i utvalget, som ikke selges på det norske markedet. Når det kommer til innredningenes motstandsdyktighet i forhold til fukt og damp, er HTH og Kvik dårligst, med kun poeng av mulige. Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. De to dyktige håndverkerne hadde tidligere arbeidet med kjøkken for andre leverandører, men var ikke imponerte. Det må kunne gjøres bedre,” tenkte de.


Den filosofien var bakgrunnen for å grunnlegge HTH Kjøkken. Ta en titt på kundenes IKEA- kjøkken , da vel! Gå til kundegalleriet. Ideér for et smartere kjøkken.


Hth kjøkken

La god kjøkkenbelysning hjelpe deg med maten. Vi er så sikre på kvaliteten, at vi giver dig op til års garanti på de køkkendele, som du slider mest. Det gør, at du får tryghed med i købet, når du bestiller et nyt køkken fra HTH.


Vurderer nybygg, og der er HTH-kjøkken standar så ingenting å gjøre med leverandør av kjøkken. Noen erfaringer med HTH-kjøkken ? Prisgruppe er utgangspunktet, men forstår ikke helt hvor forskjellen ligger i de forskjellige prisgruppene. HTH og kvik er bygd opp på samme måte som ikea.


HTH , HTH manglet det deler og ting ble ødelagt under montering pga svakt materiale. Høye overskap og skuffer under benk. Alternativet hadde vært Ädel på IKEA men jeg vet ikke om det hadde blitt halve prisen. Vet ikke med norema, men også sigdal og marbodal har gjort som hth.


Men prisene ligger ikke mye over. Fikk nylig pris på ett marbodal gjør det selv, hvit kjøkken. Med flatpakke mulighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg