mandag 7. desember 2015

Store grønne inneplanter

Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre. Grønne og frodige inneplanter skaper er friskt og levende hjem. En ekstra funksjon de grønne plantene har, er at de gir rommet de står i et roligere og friskere preg. Grønne planter Med grønne planter får du et behagelig og mer harmonisk innemiljø.


Finn dine grønne potteplanter til stuen her!

Enkelte planter kan rense inneluften for flyktige organiske gasser som formaldehyd og benzen. Planter tilfører også luften oksygen via fotosyntesen, og vi mennesker opplever at luftfuktigheten er bedre med grønne planter til stede. Les mer om hvordan grønne planter bedrer luftkvaliteten. Vi har et stort utvalg av inneplanter.


Alt fra mini ildtopp til store grønne palmer. Spør oss om blomster og planter, vi kan skaffe de fleste planter året rundt. Grønnrenner finnes både som helt grønne og med hvite striper i bladene.


Når de blir store nok sender de ut utløpere med blomster og nye småplanter som du lett kan lage nye planter av ved å sette dem i vann eller plante dem rett i jorden.

Dette er en fantastisk plante for både store og små. I tillegg til å være dekorativ med sine store , runde blader, er den lettstelt. Det finnes grønne planter som er både lettstelte og tidsriktige. Hos Hageland finner du alt fra store palmer i krukker til små potteplanter.


Inneplanter pynter og frisker opp i rommet og bidrar til et bedre inneklima. De fleste grønne inneplanter kommer opprinnelig fra regnskogen og er vant med å stå i skyggen. Derfor har de ingenting i et sydvendt vindu å gjøre, sier hun. Det er dessuten lurt å ta en runde med dusjeflaske med jevne mellomrom, da plantene som nevnt kommer fra regnskogen og er vant til fuktig luft. En stor grønn plante kan virkelig sette prikken over i-en på interiøret.


Eller et stille­ben med en gruppe av flere små grønne planter. Mens de blomstrende orkideene har holdt stand i trendbildet i mange år, har de grønne plantene vært ute av stuene en stund. Grønne inneplanter blir mer og mer populære, sier Bergh. Tørk gjerne støv av de med jevne mellomrom også. Når potten begynner å bli for liten bør de plantes over til en litt større potte for å kunne fortsette å trives og utvikles.


En større potte gir større tilgang på vann og næring så planten ikke trenger tilsyn fullt så. Monstera, eller vindusbla er en lettstelt og robust grønn plante. Monstera har fått en skikkelig renessanse de siste par årene, og er tatt frem fra glemselen som et aldri så lite trendikon blant de grønne plantene.

Det er det store vakre bladverket som er spesielt hos Monstera. Stort utvalg av grønne planter. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren. Lukk Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt. Og når plassen tillater det, bidrar enda flere store , grønne og frodige innplanter til et dekorativt og frodig innemiljø.


Hvorfor de eksotiske palmene er så populære har flere årsaker. Yuccapalme er på full fart inn i interiøret. Monstera betyr faktisk kjempestor eller unormal, men navnet skjemmer ingen. Den lekre palmen har for lengst blitt en klar interiørfavoritt, se bare på de store bladene med naturlige hull. Se julegavetipsene våre for store og små.


Planten trives best utenfor direkte sollys, med jevnlig tilførsel av vann – pluss en dusj av de vakre bladene nå og da. Se alle IKEA Family-tilbud. Book en interiørdesigner. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Det er utrolig flott å se på, og det er veldig deilig å sitte i sofaen omgitt av grønne planter mens vinteren rusker ute. Sats for fullt på planter, og velg gjerne noen store , skulpturelle versjoner som gir ekstra liv og farge.


Jakt på store planter på hagesentrene, eller juks deg til litt grønt i høyden med en pidestall eller flere. De tåler ofte mindre lys om mindre vann. Planter med store blader er også viktige når det gjelder å rense luften, de tar COog gjør det om til Orent oksygen. Tabellen under gir oversikt over de vanlige plantene og deres behov, det er variasjoner i sortene.


Store , grønne planter er supertrendy. Her er seks grønne inneplanter som er lettstelte og enkle å holde i live. Sjelden har de vært så populære som akkurat nå, men husk at en plante ikke er en plante. Bladene er store , og har en frisk, blank grønnfarge.


Det eneste den ikke liker er høy luftfuktighet, frost, for store potter og overvanning. Men visste du at plantene også kan påvirke helsen din? Visse planter har en svært beroligende og rensende effekt, og bidrar til et bedre innemiljø. Noen planter renser også luften så effektivt at allergikere ville kunne merke forskjellen på noen få dager.


Drømmer du om store , grønne stueplanter der kan pifte rummet op? Pilea Peperomioides er en del av Pilea-familien, som består av over 5sorter. Det skal store mengder planter til for at gassopptaket skal monne. Ved å variere med store og små potteplanter, kan du skape et fint, grønt miljø i stuen, når plantene i hagen er på hell.


Nå er det mange STORE grønne inneplanter til veldig små priser! Fra oktober til februar trenger grønne planter kun gjødsel én gang i måneden. Bruk flytende plantenæring som du blander ut i vann. De siste årene har interessen for grønne inneplanter kommet for fullt.


Plantasjen, Mester Grønn og Hageland lokker med at grønne inneplanter kan rense lufta og tilføre oksygen i hjemmet ditt. Noe av forskningen plantebutikkene viser til er en tretti år gammel studie fra NASA kalt Clean Air Studies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg