onsdag 16. desember 2015

Sans jotun

Sans er en gulaktig beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Er en varm beige tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Karina Lilleeng Holmen er kanskje mest kjent som eier av interiørbutikken Eske på Bislett i Oslo, men jobber også med mange spennende oppdrag som interiørdesigner og stylist. Karina har stor sans for fargebruk, og er en sann ambassadør for gode fargenyanser. Jotun Kvist- og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Se beste pris på Jotun Sens (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2.

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! For mer inspirasjon og tips, besøk lady.


Ytterligere informasjon om produkter fra LADY og SENS finner du på jotun. Har du spørsmål om våre produkter kan du chatte eller sende melding til våre maleeksperter på jotun. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.


Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag.

Kan lett kombineres med kontrastfarger slik at det gir en dybde rommet. Jotuns mest populære og tidløse farger. SENS er verdens mest helsevennlige maling, utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund. Rapide vidéo montrant comment battre Halgalz, la jotun des tempêtes en obtenant en même temps les succès de la tuer en secondes et sans prendre de.


Det nye fargekartet finner du selvsagt også i en digital utgave. Velg en hovedfarge og få tips til matchende farger på colours. Lady veggmaling fra Jotun. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg