tirsdag 8. desember 2015

Bodum brødboks tilbud

Bodum brødboks tilbud

Stort utvalg av Bodum. Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Sjekk ut Brødboks Bodum.


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Bodum brødboks i plast med bambuslokk. Måler 34x24x1cm. Legg til favorittmerke. Varer merket med kun er kampanjevarer og kan ikke kombineres med andre tilbud. Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus.


Bodum brødboks tilbud

Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign pris på brødboks. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Flott brødboks i BPA-fri plast med bambus lokk.


Lokket kan benyttes som skjærebrett. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Hei, kjøpte en bodum brødboks på tilbud fra dere, en uke etterpå er lokket bøyd slik at den ikke lukkes helt igjen. Den er kun stått i skapet, og er ikke.


Bodum brødboks tilbud

De er forsynet med en luftventil i siden, så brødet bliver passende iltet. Lågene er fremstillet i miljøvenligt bambus, og særlig smart er det, at låget samtidg kan anvendes som skærebræt eller som serveringsbræt. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Om det skulle være en termokopp, presskanne eller noe annet fra Bodum. Kjøp på nett og få rask levering. Med kaffepressen satt det danske designfirmaet standarden for det som da var et helt nytt produkt.


Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Hold dit brød friskt i en brødkasse og server det flot i en brødkurv. Så undgår du krøllede poser og krummer overalt.


Find din nye brødkasse og brødkurv her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg