mandag 7. desember 2015

Vakuumforming maskin

Deretter formes plasten mot et verktøy ved at luften suges ut gjennom verktøyet og plasten dras inn mot verktøyet. Vakuumforming hos Unica. Ved vakuumforming spennes plastplater eller folie i en ramme som deretter varmes opp til sin formingstemperatur.


Våre ansatte i produksjonsavdelingen jobber med bearbeiding av plast og kartong.

Vår pregeavdeling er benyttet av trykkerier over hele landet. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Etter kjøling er produktet klart for etterbearbeiding. Vi har et 20talls dyktige medarbeidere i vår produksjon hvor vi bearbeider plast og kartong. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Vår store pregeavdeling er benyttet av trykkerier landet over. Fordelen med vakuumforming er at man raskt kan lage en form og få frem en prototyp til lave kostnader. Som råstoff brukes plater eller folie i forskjellige tykkelser i mange farger og kvaliteter.

En vakuumformingsmaskin varmer opp et ark av plast, strekker den over i en form, og deretter trekker den inn i formen ved hjelp av en vakuumpumpe. Vi skaper langsiktige relasjoner og felles suksess sammen med våre kunder. Bygg, elektro, kjemi og maskin.


Produkter Varemerker. Vesentlig Beskrivelse Detaljer Dobbel arbeidsbord Fullautomatisk vakuumforming maskin integrert forming, kutting, Robot arm gripe samtidig, også skumprodukter kan komme ut automatisk. Det er vakuumdannende så vel som pressforming og syntetisk forming. Plexx og Opido har til sammen moderne maskiner for vakuumforming og etterbearbeiding. Selskapene vil fortsette å operere under sine nåværende navn.


Nåværende VD og tidligere eier av Opido, Lars Åberg, vil bli gruppekoordinator for alle tre selskapene med spesialoppgaver innenfor marked og leverandørutvikling. Med tiårserfaring i dette feltet og avansert utstyr, kan du være trygg på å kjøpe. Våre produkter har høy kvalitet og presisjon, pålitelig ytelse og sterk holdbarhet. Kjøp vakuum forsegler maskin varmeelement varmekabel oppvarming ledningsvarmer med Superb Heater Technology nå!


Brikke for medisinsk diagnostikk via mRNA-analyse. Sprøytestøpt av SINTEF for NorChip. Shenwei er en profesjonell Kina produsent og leverandør av vakuum forming , sprøytestøping, bearbeiding kaldt behandlet, flysimulator cockpit som er kjent for sin utsøkte håndverk og sterk holdbarhet.


Vennligst vær fri til å handle online for høy kvalitet vakuumforming til salgs fra fabrikken vår.

Vefi utvikler produkter i samarbeid med kunder, forskningsinstitusjoner og planteskoler slik at vi til enhver tid skal ha produkter tilpasset markedet krav. Bærkurven fra Vefi overtar nesten alt med mill. SV-serien oljeforseglet engangs-direktedrevne vakuumpumpe er en slags pålitelig, holdbart, økonomisk og anvendelig utvalg av vakuumutstyr. Engangspotter i plast lanseres.


Med de tekniske hjelpemidlers inntreden er helhetstenking i høysetet og Vefisystem et begrep. Vurdering i teknisk fagskole, linje for maskin Kapittel 1: Generell informasjon 1. Innledning Menneskene har til alle tider vært med på å skape en felles kulturarv. Dette har skjedd gjennom et samspill mellom individer, samfunn og natur.


Kunnskapen som skapes gjennom dette samspillet har blitt nedfelt i ulike vitenskapelige disipliner. Utviklingen er hurtig, nye maskiner og stadig nye produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg