torsdag 17. desember 2015

Auksjon møbler norge

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Auksjon møbler norge

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Hos auksjonshuset Lauritz.


Se hva overskuddet går til. Norges største nettauksjon. Bli med på spenningen! Gratis frakt på postvarer og. Vi treffer mange i de fleste målgrupper.


Auksjon møbler norge

Du setter minstepris, du får din egen auksjonsrådgiver og selger du ikke. Samt at vi formidler alt av antikviteter, møbler , kunst og snurrepiperier av betydning på våre auksjoner. Sortering Til toppen Du bestemmer prisen! Handle møbler , utemøbler og innredning på nettet.


Flere tusen auksjoner. Teamet bak Furniturebox har håndplukket produsenter og leverandører av høyeste klasse for å ha mulighet til å tilby våre kunder et stort utvalg av produkter og billige møbler. For oss på Furniturebox er det viktig at du som kunde er fornøyd. Konkursbo blikkenslagerverksted med utstyr og varelager selges fra Mo i Rana.


Blikkenslagerverksted. Retrade er et avhendingssamarbeid hvor de store private og offentlige selskapene selv selger sine brukte maskiner, utstyr, kjøretøy og annet overskuddsmateriell. Nettauksjon for kjøp og salg.


Søk blant mange tusen annonser eller opprett dine egne auksjoner. Mohn Kunsthandel kan se tilbake på mer enn hundre år med salg, auksjon og taksering av kunst. Torvald Mohn som selv auksjonerte, oppdaget hvilken teft han hadde for auksjonering og bestemte seg for å fortsette i den geskjeften. Gjør et kupp - 20auksjoner slutter i dag! Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Auksjon møbler norge

Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Husk å besøke oss på facebook for oppdateringer, kommende visninger og auksjoner. Møbler til lave priser.


Tingeling Interiør - helt nystartet, interiør og møbler i hvit stil. Babazar landlig stil, samarbeider med en rekke utenlandske interiør- og møbelleverandører. Vi auksjonerer ut flere tusen produkter og prisen begynner alltid på krone! Linnea's hage- leverer landlige møbler fra Frankrike, Belgia, Danmark og Sverige.


Auksjon møbler norge

Antikk auksjoner 1-2. Blomqvist Kunsthandel AS - Kunstauksjoner i Oslo. Vintage møbler og pyntegjenstand- auksjon. Er du ute etter stilig kunst for å pryde veggene dine? Er du en kunstsamler som ønsker å utvide samlingen din?


Da må du besøke vår design- auksjon for pynt og kan velge fra et bredt utvalg av vakre pyntegjenstander. Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen.


Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg