onsdag 9. desember 2015

Sminkespeil lys

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Sminkespeil med lys - bestill online her - års garanti - fri frakt! Gir deg den beste belysningen for å sminke, frisere eller velge antrekk. Søk etter sminkespeil lys på den nye KensaQ.


Det kan være verdt å betale litt mer for et sminkespeil med bedre lys. Du bør både tenke på hvilken belysning du får når det kommer til styrke og farge samt hvilke pærer som brukes. Det finnes også speil som er integrert i bord. Det betyr at du får et sminkespeil om har speil med lys.


Vi har et stort utvalg i mange prisklasser på lager. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades opp. Her kan du sammenligne pris på sminkespeil med og uten lys i alle varianter – veggspeil, bordspeil, håndspeil og.


Sminkespeil lys

Det er mange situasjoner der et lite og enkelt sminkespeil med LED- lys kan komme hendig. Lys er kanskje det viktigste når du skal velge sminkespeil. Noen speil leveres med innebygget lys. Moderne sminkespeil har gjerne en lysring av LED-pærer rundt kanten. Dette gjør at du får godt opplysning av speilbildet og lettere kan se detaljer.


Også vegghengte sminkespeil har gjerne lysringer rundt. Få perfekt resultat med lysende sminkespeil. Må du krangle over bruken av speilet morgen eller kveld?


Har du dårlig lys på badet, eller ser du bare ikke like godt som før? Uansett årsak kan det lønne seg å ha et sminkespeil på baderommet for å se hva du gjør. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED- lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg? Vi har også sminkespeil med svingbar arm, frittstående eller selvklebende.


Gir et spredt lys , godt for å lyse opp større områder på badet. Testet og godkjent for bruk i baderom. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil, små speil, firkantede speil, runde speil, speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov.


Sminkespeil lys

Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30. Dette sminkespeilet har stk LED-pærer som lyser opp ansiktet ditt perfekt slik at du får lagt den perfekte sminken. Siden det tar så liten plass er det også perfekt på små bad hvor du trenger litt ekstra bra lys. Jeg har jo en høy kommode like ved vinduet hvor jeg også får inn naturlig lys , og det er så mye bedre å sminke seg der.


Dette speilet kan både lades opp med medfølgende kabel, men det går også på batterier. Kan brukes på baderom og andre områder. Sjekk nettbutikk for utvalg og spar på nett. Sammenlign tilbud på sminkespeil fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Lampene er også praktiske i forhold til sminking og barbering, da lyset ikke kaster skygge på ansiktet. Speil og baderomsspeil med lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg