onsdag 23. desember 2015

Påskepynt 2017

Påskepynt 2017

Nordens største utvalg! Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skolemateriell, kontormateriell, forbruksmateriell og rengjøring. Har du et syrintre utenfor som har slått ut i full blomst, ta noe inn i en vase og pynt med lilla.


Påskepynt 2017

Påskepynt i nøytrale farger. Store påske egg til dekor kan du lage av ballong og papp mache. Disse tullete hønene kan du sy enkelt. Her en pyntet ballong – Så enkelt. Forslag til påskepynt som barna kan lage og andre formingsaktiviteter i forbindelse med vinteren.


Det er ikke så mye som skal til. Med gule blomster, noen greiner og litt enkel påskepynt så har du skapt den rette påskestemningen. Noen foretrekker å tilbringe påskeferie på hytta på fjellet og noen vil feire påske hjemme. Fellesnevneren er kos og hygge sammen med familie og venner.


Hos oss finner du det du trenger for å pynte til en gul påske. Lag påskepynt sammen med barna Ønsker du å være kreativ og lage ting selv? Vi gir deg noen enkle tips til hvordan lage påskepynt med friske blomster, greiner, eggeskall og litt tilbehør. Ta gjerne med barna og lag ting sammen.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på påskepynt. Liker du også å sy og hekle? Se våre søstersiders oversikter over påskepynt du selv kan sy og hekleoppskrifter på påskepynt.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Nettbutikken med alt du trenger av interiør.


Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter. Faktura dager uten ekstra kostnad. Maletilbehør til kjempebra pris.


Påskepynt 2017

Kjøp materialene her! Bilder av flott påskepynt frå sjåarane våre. Bli med når Barne-TVs programledere lærer bort triks, forteller eventyr, synger sanger og mye, mye mer!


I butikkene bugner det av påskepynt , og det finnes både lys, servietter, figurer og ikke minst blomster som kan gjøre påskebordet til en fryd for øyet. Om du vil, kan du farge frokosteggene ved å ha grønn eller rød konditorfarge i vannet når du koker eggene. Det vil trolig få påskegjestene til å trekke på smilebåndet.


Påskepynt 2017

Vi ve der er forskel på folk, og forsøger derfor at have brugskunst for enhver smag. Trysil kommunes offisielle hjemmesider. Skogen, elva og fjellet innbyr til uteliv både sommer og vinter.


DIY påskepynt , gjenbruk av gammel påskepynt. Så gøy med ny påskepynt helt gratis (alt jeg brukte hadde jeg fra frø). Ikke et ondt ord om hverken gult (jeg er faktisk veldig glad i gult) eller 80-tallet, men i år tenkte jeg det kunne være gøy og prøve meg på litt mer stilren påskepynt.


Inspirert av den fantasiske bloggen Design and Form brettet jeg noen alternative påskeegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg