fredag 11. desember 2015

To go kopper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


To go kopper

Praktisk når du går til bussen eller sitter i bilen. Termokoppen rommer liter. Da vi har mange forskellige to-go papkrus, så hjælper vi dig gerne til at finde den engangskop der passer til jeres behov.


To Go Click er det perfekte alternativet til en kaffeglad og travel person! Ulike stiler og prisklasser. Den praktiske termokoppen To Go fra Eva Solo kan du ta med deg overalt. Lokket med klikkfunksjon er lett å åpne og lukke med en hån perfekt når du er på farten eller på treningen.


Vi har også leker og kalkmaling. Fyll To Go Cup med kaffe, sportsdrikke, te eller annet. Koppen holder temperatueren på drikken lenge takket være doble vegger og vakuumeffekt.


Enkeltvegget kopp av bamusfibre og PP-kunststoff. Med silikonbånd som gir godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. To-Go Espresso kopper.


Låg som passer til denne kop kan købes købes særskilt. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Koppen fra GSI passer ikke i noen av våre koppeholdere. Når det er sagt, så er denne koppen mer innrettet mot villmark og friti enn mot bilkjøring. Men GSI- koppen er altså ikke det riktige valget dersom du ønsker å ha én kopp til flere formål.


Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


To go kopper

Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Få ting er chikkere for tiden end miljøbevidsthed. Din daglige to go -kaffe i en engangskop hører sig simpelthen fortiden til, og nu hvor du skal bære din genanvendelige to go -kop med dig hver dag, kan den jo lige så godt være pæn at se på. ELLE har samlet chikke to go-kopper til din kaffe.


Erstatt pappkoppen med Ekobos smarte reisekopp i bambusfiber. Koppen har et sølesikkert lokk, som også fungerer som underlegg med glidefri overflate. Kan brukes til både kalde og varme drikker.


Tåler oppvaskmaskin, men ikke mikrobølgeovn. Fri for BPA, PVC og ftalater. Kyoceras Travel mug eller To-go kopper er belagt på innsiden med keramisk zirconia. Den har doble vegger og er fullstendig vakum isolert, materialet er rustfritt stål.


Travelmug er utformet med et sikkerhets lokk som hindrer lekkasjer. Flip lokket åpnes enkelt og det er bare å helle kalde eller varme drikker oppi. Se Steltons fine udvalg af termokopper og to-go kopper. Klik her for at se mere og shop Stelton online. Coffee to go kopp med håndtak svart.


To go kopper

Dual kaffekopp med skje svart. Sublim keramikkopp hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg