mandag 28. desember 2015

Sebra lekekjøkken

Sebra lekekjøkken

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Barna utvikler ferdigheter med lek. Utforsk våre lekekjøkken til barn her.


Sebra lekekjøkken

Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Barnet kan utfolde sine matlagingsevner og fantasi når mor og fars matlaging skal etterlignes på minikjøkkenet. Hvilket lekekjøkken er best? Et lekekjøkken er en kjempefin gave til et barn, og kan selvsagt deles med både venner og søsken. Når du har bestemt deg for å investere i et lekekjøkken til barna dine, bør du først og fremst vurdere om du vil ha et lekekjøkken i tre eller plast.


Alt en liten kokk behøver! Mål: Lx Bx Hcm. I sortimentet finner du leker og innredning av høyeste kvalitet produsert med innovation og lidenskap. Med avrundede former og fine nyanser av warm grey kan denne gjerne plasseres i stua eller på kjøkkenet.


Sebra lekekjøkken

Kjøkkenet har stekeovn, kokeplater med brytere, en vannkran, og en avtakbar vask slik at det er lett å rengjøre. Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Hele familien vil bli fornøyd med dette trekjøkkenet og de små kan få utfolde deres matagingsevner og fantasi mens mor og far venter på å bli servert. Step Kjøkken, Lekehus m. Vi anser at det skal være morsomt og enkelt å handle lekekjøkken. Lukk Lagre handlekurv til epost.


Sebra lekekjøkken

Se vårt store utvalg av lekre lekekjøkken og kjøkkenutstyr til barn. Klassiske leker som er perfekte på ethvert barnerom! Sebra, Lekekjøkken , warm grey. Stort utvalg i lekekjøkken og leke- mat.


Komfyren er fremstillet i kryssfiner med kokeplater, avtakbar vask og en liten ovn som kan åpnes. Fargerikt tesett i tre. Lekekomfyren er designet med understell i buet fasong som gir den et ekstra fint uttrykk. Kjøp lekekjøkken og lekekomfyr til de små hos LirumLarumLeg!


Legekøkken i natur og rosa malet krydsfinér. De lyse farver og det afrundede design får dette produkt til at tage sig godt ud i hvilket som helst rum i hjemmet. Dansk produceret møbler til børneværelset købes online hos Illums Bolighus.


Se udvalget af børnesenge og legetøj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg