fredag 11. desember 2015

Knoppar guld

Knoppar guld

Gör om mycket med hjälp av lite – byt knoppar och handtag. Förnya kök och badrum med små medel. Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som redan finns eller byt till en ny. Vill du helst ha roliga, klassiska, lite mer strama eller ska de vara moderna? Riktigt enkelt och riktigt prisvärt!


Knoppar och handtag som kompletterar ditt kök. De får stå ut med att du drar i dem varje dag, men handtagen i köket ska ändå kunna bidra med både stil och elegans. Vårt utbud av kökshandtag och knoppar kan enkelt mixas och matchas med några som du redan har och kanske vill behålla.


Eller så kan du välja en ny stil för hela köket. Då är ett byte av knoppar en perfekt lösning. Om du byter ut dina gamla knoppar och beslag på till exempel köksinredningen kan du få känslan av ett helt nytt kök med väldigt liten insats. Välj mellan stilrena och mer rustika varianter. Bestill lager innen 16.


Zazzle är platsen där du hittar underbara Guld knoppar och handtag. Leta igenom vårt utbud av designade beslag och välj dina favoriter. Porslinsknoppar, metallknoppar, glasknoppar och akrylknoppar.


Personlig, enkel och billig förnyelse med nya knoppar och handtag. Om knopparnas skruv är för lång, kapas den enklast med bågfil efter montering. Metallkragen på en del porslinsknoppar kan tas av om man föredrar ett enklare utseende. Modernt handtag för lådor och skåp. Snyggt och smalt handtag med en böjd form.


Knoppar guld

Handtaget har en längd på 177mm och har ett hålavstånd på 96mm. Här hittar du inredning och belysning från kända varumärken och webbutiker samlat på ett ställe. Att ha inomhus som utomhus. Smycken i guld och silver, bijouterier, klockor och presenter till hemmet hos Guldfyn Sveriges ledande smyckeföretag! Stort utbud av knoppar och annan spännande design hittar du hos oss!


Egenproducerade med de bästa priserna samt snabb leverans! Guldpläterade knoppar som ser ut som knoppar av renaste guld. Snabb leverans och fri frakt när du handlar för 5kr! Vi kan erbjuda ett stort urval av metallknoppar för kök, byråer, skåp, garderober mm. De är enkla att montera och levereras med skruv, muttrar och brickor.


Knoppar guld

Det går enkelt att kapa skruvarna på våra knoppar med en liten bågfil om det skulle behövas. Alla våra knoppar hittar du här. Här hittar ni också klassiska ringhandtag och skålhandtag i olika utföranden och material. De mest populära helfärgade knoppar , efter vita, är ljust grå, ljust blå eller ljust gröna.


Upplev vad nya knoppar och handtag kan göra för en gammal byrå, sideboard eller tv-bänk. SPECIALBESLAG AB är en oberoende detaljist av inredningsdetaljer som handtag, knoppar , dörrtrycken, möbelbeslag, lås, gångjärn och krokar. Genom ett omfattande leverantörsnät och goda kontakter har företaget idag byggt upp Sveriges bredaste sortiment av inredningsdetaljer. Hos Albrekts Guld hittar du de vackraste örhängen i guld , vitguld eller äkta silver med diamanter, pärlor och andra ädelstenar för alla smaker! White Gold Serie Arman Tvättställsblandare Köksblandare Accessoarer badrum Klicka här.


Ladda ner vår katalog Tvättställsblandare Arm 071.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg