torsdag 3. desember 2015

Sherpapledd pris

Sherpapledd pris

Våre sherpapledd har myk korallfleece på ene siden og flosset sherpa på andre siden. Materialet minner litt om teddyfor! Pleddene kan du bruke både inne og ute. Når du koser deg i sofaen eller trenger litt ekstra varme i sengen. Når du skal nyte sommervarmen på terrassen eller gå på piknik i parken.


De er også populære å bruke i. Deilig og mykt flanell fleece pledd med teddystoff. Dette herlige pleddet kommer i to ulike farger, og er. Teppe har et klassisk utseende med tidløs stil.


Super myk og koselig, en perfekt luksuriøs komfort. Kombinerer fleece med sherpadeler. Lauren sherpapledd i fleece. Et stort, mykt og deilig sherpapledd som holder deg god og varm i godstolen, på turen eller tribunen.


Sherpapledd pris

Prisen inkluderer alle trykkekostnader og frakt. Pris : kr 31kr 30kr 28kr 2720. Kosta sherpapledd Carrara. Myk korallfleece på ene siden med mønster av marmor. Her finner du et imponerende utvalg pled fleecepled puter og stolputer til hyggelige priser.


Europris - Mer til overs! Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpled pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser. Sherpapledd 130x1cm. Se mer og kjøp på Kid. Far skotskrutet sherpapledd.


Med glidelås til trykk. Leveres med gavebånd og kort fra varemerket Bullet, størrelse 1x 1cm. Meget eksklusivt sherpapledd med mikrofleece på den ene siden som gir den en tykk.


Samtlige priser på hjemmesiden er angitte ekskl. For eksakt pris innhent pristilbud med trykk av deres logo. Det er både en perfekt julegave til ansatte og samarbeidspartnere, samtidig som den pynter opp ethvert kontor eller fellesområder.


Sherpapledd pris

Finnes som mann og kone, både i rø hvit og grå variant. Et søtt og subtilt teksturmønster på teppens fargede flanellside møter et lett og mykt sherpa-stoff på undersiden, som er utrolig behagelig å pakke seg inn i. Springwood myk fleece og sherpapledd. En luksuriøs mykt pledd som kombinerer 140gsm fleece med 180gsm supermyk sherpa. Presentert i årstidens gavepose.


Om produktet: Hampton sherpapledd i myk velur og fleece. Dette pleddet kombinerer 180gsm super myk velur med 200gsm sherpa som er luksuriøs å ta på. Et eksklusivt sherpapledd med mikrofleece på den ene siden som gir den en tykk og eksklusiv følelse, stort trykk av Ulrica Hydman-Valliens mønster Paradise.


Sherpapledd pris

Størrelse: 125x180cm Pakket i en gaveeske Pris 1-stk. Kr 53- Pris fra stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg