mandag 28. desember 2015

Tannglass

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Frisk opp ditt baderom. Stilrent krus i rustfritt stål. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan.


Tannglass

Det behøver ikke å koste en formue gi badet nytt liv. I stedet for å flytte toalett eller dusj kan du fokusere på badets innredning og dekorasjon. Små baderomsartikler som såpepumper og tannglass kan gjøre en stor forskjell.


Våre serier med baderomstilbehør vil gi badet ditt en helhetlig look. Velg tannglass som står til resten av stilen på badet. Også tannglass fra Tiger og Geesa har matchende baderomstilbehør. Uansett om du bruker et tannglass som står på vasken eller et som henger fra veggen hjelper det deg mye. Du putter tannbørsten din i munnen to ganger om dagen, så dette er ikke noe du bør ta lett på.


Tannglass

Selve glasset bør også vaskes med jevne mellomrom, siden vann og rester av tannkrem kan samle seg opp i bunnen etter en stund. Plasseres på vaskeservanten så du har det klart når du trenger det. Det er mange andre fine deler i samme serie. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Vi har et stort utvalg i flere forskjellige farger, slik at du skal kunne finne riktig produkt. Ethvert bad trenger tilbehør som står i stil til badet. Toalettrullholder, toalettbørste, håndkletørker, kroker, baderomsmatte, pedalbøtte, tannglass , såpedispenser, speil, dusjhyller, skittentøyskurv eller annet. Såpedispenser, tannglass , toalettbørsteholder, oppbevaringsboks, toalettmappe med mer.


Tannglass

Baderomstilbehør kan være den lille prikken over i-en når du skal fornye badet. Finn dine nye favoritter i dag. Velkommen til en verden av sport og spenning! Norsk Rikstoto tilbyr spennende trav- og galoppspill i ansvarlige former hver eneste dag, og overskuddet på over en.


Mest fra det moderne og stilfulle merket Zone, men vi har også vakre tannglass fra tyske Blomus! Chaiyut Plypetch og elegante tannglass fra Mette Ditmer. Badeserien Lotus fra Mette Ditmer består av bløte, organiske former i keramikk. Finner du ikke det du er på jakt etter?


Ta kontakt med vår kundeservice. Dette er baderomstilbehøret for deg som vil ha det pent og ordentlig. Tannglassene kommer i fem forskjellige farger,. Alle vet hvor kaotisk det kan bli med en mengde ting på servanten. Derfor leveres alle våre tannglass med veggholder.


Dessuten blir renholdet enklere når det ikke står ting på servanten. Og så er det greit at alle i familien har et tannglass helt for seg selv. Skap et godt bademiljø med lekre baderomsartikler i flotte farger. Oppdater badet etter sesong og hva som passer din stil. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Tannglass

Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg