mandag 28. desember 2015

Hvor mye koster innglassing av balkong

Prisen for en balkong avhenger av flere ulike faktorer. Vi tar her for oss de valgene og kostnadspostene som vil gjøre størst utslag på prisen for din balkong og ditt balkongprosjekt. Finn ut hva det koster oppføre en eller flere balkonger og hent inn pristilbud på balkongprosjektet fra de objektivt beste balkongentreprenørene nær deg. Prinsippene er også aktuelle for eksisterende bygninger uten balkonger og hvor man ønsker å bygge innglassede balkonger. Denne anvisningen behandler prinsipper for å bygge inn eksisterende balkonger med glass, såkalt innglassing av balkonger.


Så mye koster det å bygge balkong. Her er et priseksempel på en gjennomsnittlig. Kommer til å bli an laaang prosess, mange eldre som er veldig skeptiske til alt av forandringer, selv det som opplagt vil få ned husleia.


Med egne godt kvalifiserte fagfolk står vi for en totalentreprise av prosjektet. I stolpenes innvendige kanaler ledes deretter vannet etasje for etasje ned til underkant av nederste balkong. Selv om lukene av en eller annen grunn ikke har blitt stengt ved regn og vin så foreta en ekstra sikkerhetsdrenering, som finnes integrert i balkongpartiets bunnprofil, slik at det skjer en sikker avrenning av balkongplaten.


På tegninger er den nesten alltid vendt til venstre, for å gi inntrykk av at den er vestvendt, men det gjenspeiler ikke realiteten. Hvor mye det koster å installere en balkong , vil variere ganske mye - i fohold til type, størrelse, materialvalg et cetera. En liten balkong i tilknytning til en gjennomsnittlig 2-roms leilighet koster fort 150.


DnB Eiendoms Oslokontor, Anders Langtind. Men er det snakk om et nyere bygg hvor balkongene ofte er større, stiger prisen raskt. Da er det snakk om en gjennomsnittlig Oslo- balkong på x meter med standard konstruksjon. Prosjekteringskostnader kommer i tillegg og materialvalg kan trekke prisen både opp- og nedover.


En innglasset balkong kan være møblert og dekorert, for eksempel, som et tillegg til din egen stue. Sett i forhold til verdiøkningen, er det få investeringer i boligen som gir så mye igjen for pengene som en balkong. Hva kan være koseligere enn å sitte på balkongen din, nippe kaffe med gode venner og se på kveldshimmelen som skifter fra crimson- til midnattblå. Lumon innglassing gir elegant beskyttelse, uten å redusere lyset.


Vi tilbyr en skreddersydd løsning av balkonginnglassing. Alle prosjekter med innglassing av balkong krever en individuell løsning og en innsikt i en rekke forhold rundt prosjektet. Disse forholdene og den tekniske løsningen diskuteres med prosjektansvarlig som innarbeider ønskene ved utarbeidelse og fremlegging av løsningsforslaget. Innglassing forbedrer varmeisolasjon, reduserer lyd fra gaten dessuten beskytter den balkongen hele året.


Det vil også øke boligens verdi og heve utseende. Flygende vrakrester, regn, snø, vind eller støv vil ikke bry deg lenger. Våre Lumon balkongglassystemer kan tilpasses for bortimot enhver balkong , og det finnes flere alternativer for deg å velge mellom.


Hvert glass panel er individuelt og kan bestilles i et bredt utvalg av farger, materialer eller med klapp løsning. De vanligste bruksområder: Rekkverk-til-tak. Herdede glassruter eller mm tykke er festet til profilene.


Elegante aluminiumsprofiler er montert på taket og toppen av balkongrekkverket. Dette er særlig aktuelt der ikke alle leiligheter har balkong , eller der ikke alle andelseierne ønsker innglassing. Jeg vet ingen kan gi en eksakt pris, men ca hvor mye vil det koste for innglassing av en balkong på rundt kvadrat hvor det også må være litt skråtak i. Etter beslutning i sameiet og signering av kontrakt, vil vår arkitekt prosjektere og innsende nødvendige søknader for byggemelding. Byggesaksvakta har vanligvis åpent alle hverdager (med unntak av torsdager) fra kl. Fuktsikring av terskel og utforming av detaljer for balkonger og terrasser i bygninger med betongdekker er nærmere beskrevet i Byggdetaljer 523.


Du vil finne mye informasjon på kommunens hjemmeside. Balkongene gir forbindelse mellom ute og inne og kan utvide romfølelsen i boligen. Samtidig utgjør de en viktig del av det arkitektoniske uttrykket til en bygning. Bøleråsen på Langhus.


Vi bygger gjerne glassterrasser med spennende innslag av materialer, eksempelvis stein, skifer, limtrekonstruksjoner blandet med skyvedører i glass og aluminium. Det kommer nok mye mer glass, innglassing og glasspåbygg i nye hus, det er en trend vi ser nå med mer bruk av glass, forteller Amlien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg