torsdag 17. desember 2015

Selvaag pluss frogner atrium

Besøk oss for informasjon, visninger og prospekter. Meld gjerne din interesse! Vi gir deg gode grunner. Lurer du på hvem vi er? Personlig service for en enklere hverdag.

Plussboliger i drift. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Betjent resepsjon med hyggelig bemanning med gratis kaffe, WiFi og nye aviser. PrivatMegleren er Nordeas eiendomsmeglerkjede. Vi kunne dessverre ikke laste siden.


Da uttalte daværende sjef i Selvaag Eiendom, Per Bomann-Larsen, til Finansavisen: – Leieprisene har ikke utviklet seg på ti år. I år har de lansert hele fire prosjekter i Norge.

I alt ni etasjer, herav sju over bakken. I de øverste etasjene til sammen leiligheter. Her lå det tidligere to leiegårder, nr. Her får du mål park i Madserud Allé med på kjøpet.


Selv om eiendomsmarkedet er litt slapt nå, så er ikke dette dagligdags på eiendomsmarkedet, sier administrerende direktør Per Bomann-Larsen i Selvaag Eiendom til Nettavisen. Han ser ikke bort i fra at noen er villige til å bla opp over 1millioner kroner for Madserud Gård. Vi har sett på hva dette betyr, sier Olav Selvaag.


Kaffen blir kokt av en vertinne. Nærmeste trikkeholdeplass er Aker Brygge som betjenes av linje 12. Bringer service kjent fra hoteller inn i boligprosjektet. Her har Lise jobbet i fire år.


Selvaag Prosjekt har i noen år arbeidet med planer om et underjordisk garasjeanlegg i tilknytning til Kruses gate 7-9. Det er to verneverdige sveitservillaer som eiendomsspekulanten Selvaag eier, som Gateavisa omtalte det som, og som opp gjennom årene har vært gjenstand for okkupasjoner og krangling. Wahl Eiendom er en eiendomsbesitter og utvikler basert i Oslo. Selskapet eier og forvalter en portefølje av handels- og kontoreiendom med hovedfokus på.


Det var en litt annen bakgrunn for den utbyggingen.

Dermed besluttet Selvaag å holde aktiviteten oppe ved å bygge for utleie, sier Svalastog. Så godt at Selvaag gikk foran med den folkelige smaken! Vi er en familie pa som leier en leilighet pa ca. Hushjelp - Vaskehjelp - (Oslo og Akershus) - 140. Anbefalte fastleger i Atrium Legesenter.


Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Velkommen til Olav Selvaags plass 4- en gjennomført og pen 2-roms leilighet på Tjuvholmen.


Leiligheten har gjennomgående høy standard på utstyr og overflater. I andre etasje over handelssenteret ligger en 3kvm stor hotellobby. Boligen ligger høyt oppe i 6. Her vil beboerne kunne se på tv, lese aviser, surfe på nett eller ha sosial omgang over en kopp kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg