tirsdag 22. desember 2015

Kanvas intranett

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom! Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. De fleste studenter tar greit i bruk Canvas uten behov for kursing, men det er også laget et opplæringsrom i Canvas - Canvas 1-2-for studenter (krever ikke pålogging). Kanvas er Norges største barnehagestiftelse med ideelle formål.


Det er ellers tilgjengelig ulike andre nettressurser (se Canvas studentguide her) og det tilbys brukerstøtte og noe opplæring for studenter ved studiestart. Den nye læringsplattformen heter Canvas og brukes i dag av over tusen skoler verden over. Detaljert beskrivelse. Ved å klikke her kommer du til innloggingssiden.


Siden ser slik ut: Hvis tilhørigheten ikke er Kunsthøgskolen i Oslo må du klikke på Endre og velge vår skole. I Glitne Kanvas -Barnehage vektlegger vi et sunt og variert kosthol og har ansatt en kokk for å ivareta dette. Oversikt over alle våre barnehager. Barna får varme måltider i uken, der vi rullerer mellom ulike hjemmelagede supper, diverse fiskeretter, kjøttretter og vegetariske retter.


På ideelt grunnlagbidrar Kanvas til å bedre barns oppvekstsvilkår og foreldrenes hverdag gjennom drift av kvalitetsbarnehager. Alternativ pålogging. For eksternt ansatte eller dersom Feide-serverene er nede. Du får tilgang til emne i Canvas 1-timar etter at du har godkjent utdanningsplanen din. Canvas som du bruker på andre tenester hos UiA (eksempelvis Studentweb).


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler. Timeplanen vises i outlook (TimeIT), timeplan. Du kan fortsette å bruke. Kanvas deltar i forskning og utviklingsprosjekter I tråd med stiftelsens formål bidrar Kanvas til nytenkning og utvikling i barnehagesektoren gjennom deltagelse i forsknings- og utviklingsprosjekter, og kunnskapsformidling via kurs og konferanser.


Her kan du nominere din kandidat. Trøndelag fylkeskommune deler hvert ut pris til årets lærling og lærebedrift. Velkommen til Universitetet i Sørøst-Norge (USN)!


Vi tilbyr en rekke bachelor, master og videreutdanninger, i tillegg til åtte doktorgradsprogram. Det arbeides per dato med utvikling og samlokalisering av campus ved alle studiestedene i VID. Nye studenter må aktivere sin konto før de får tilgang til Canvas.


Logg inn på Akademiet for elever, foresatte, privatister og nettstudenter. Nord universitet har 1. Innholdet på NTNUs intranett er i stor grad åpent. Se temasider for studenter og ansatte (uten pålogging). Innsida er kjappeste vei inn til andre system og tjenester.


Nøkkelferdig intranett intranett. Logger man seg på Innsida, blir man samtidig pålogget andre system.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg