mandag 14. desember 2015

Plantekrukker

Med en plantekrukke kan dine urter og blomster voske seg sterke, selv om de står på kjøkkenbenken. Flere av plantekrukker har et smart system som gjør det lettere å holde liv i plantene. Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen.


Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk. Hageland har et bredt utvalg krukker og utepotter til stauder, trær, busker og sommerblomster. Mange nydelige terracottakrukker.

Enten du har en hage eller balkong, krukker gjør underverker for uterommet :) Selv har jeg rett mange stående rundt om, og i dag deler jeg mine beste triks for å. Fargesterke plantekrukker i plast. Skriv inn din e-postadresse nedenfor, så vil vi sende deg en e-post så fort produktet er på lager! Produktene vi tilbyr består av en rekke ulike materialer, former og funksjoner. Hos oss kan du finne selvvannende plante- og blomsterkrukker, håndlagde plantekrukker og urner i fibersement, blomsterpotter og plantekrukker i resirkulert plast, rustfritt stål, børste stål og ulike tretyper.


Se det store sortiment af udendørs krukker til haven hos Plantetorvet. Bestil holdbare havekrukker online. Selvvannende plantekasser, urtekrukker, plantekar, plantetårn og plantekrukker til inne- og uterom fra Lechuza.


Crocus vernus Vanguard.

En Krokus der blomstringsmæssigt placerer sig i overgangen mellem de små botaniske krokus blomstring og starten på de storblomstrede. Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler. Krukker og potter utvalg. Det fine med akkurat denne typen produkter er at det finnes så mye å velge i. Godkjent til næringsmidler.


Hvis du ikke har plass i hagen til å plante et tre – plant i en krukke. Bare husk å bruke en stor nok krukke, så vil du ha glede av treet i mange år. Havekrukker og potter til haven fås i mange forskellige størrelser og udformninger. Bredt utvalg av potter og krukker til innebruk og utebruk.


Handle enkelt på nett - hent i butikk. Vi har havekrukker for enhver smag. Her finner du alle våre krukker og vaser! Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest eller i en middag?


Lekre lette krukker som også tåler frost. Lages ofte i stramme former. Fra Greske og Romanske kulturen og Renessanse etterpå (da var hagebruk veldig viktig), kommer store serier av former og dekorasjoner til å forskjønne balkongene og hagene våre. Store og små urner i tradisjonelle fasonger som støpes i jern.


Disse har som alle våre andre krukker, også laaang levetid og selvfølgelig frostsikre. Plantekrukker gør det muligt for dig at stille planter lige, hvor du har lyst.

Vil du gøre din hoved- eller gæsteindgang mere spændende, kan du stille planter ved siden af døren. Vælg en stor plantekrukke, hvis du vil have små træer stående eller placér mindre krukker i en klynge for et hyggeligt udtryk. Thy Metal producerer blomsterkrukker af høj kvalitet, som tåler det danske vejr.


Blomsterkrukkerne produceres i galvaniseret stål og fås i mange modeller. Leder du efter firkantede krukker? Runde, høje, eller lave krukker? Sorte, blå eller helt andre krukker? Skab en hyggelig stemning på terrassen og altanen med krukker og blomster.


I JYSK har vi et stort udvalg af billige havekrukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg