mandag 14. desember 2015

Male stue grå

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Reserver ditt Hotell i Male online.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Varme rødlige terrakottafliser kan få enhver kjølig veggfarge til å vippe mot blålilla… Derfor er det viktig å teste fargene i rommet – og til materialene, før du skal male ! Kjølige grå gulvfliser kan få en lun, varm gråtone til å se ordentlig gusjen ut i tonen. Men grått er ikke bare fint mot grått og hvitt.


Gråfargen gjør seg glimrende til flere kulører. Og du trenger ikke nødvendigvis å male en hel vegg for å ta inn fargene. Se hele hjemmet hennes her!


Male stue grå

Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og oppholde dere i rommet – ikke naboen, trendguruen, interiørkonsulenten eller betjeningen hos fargehandleren. La fargevalget bli en hyggelig aktivitet med vissheten om at alle malte eller tapetserte flater lett kan males eller tapetseres om. Enda vanskeligere var det å male kjøkkenet som er plassert ved siden av stuen. Hvitt var aldri aktuelt. Det ble malt i fire forskjellige farger før det endte opp i samme farge som stuen.


Grått fungerer også bedre mot mørke møbler enn lyse eller mønstrede. Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, tilføyer Kirsten. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Har dere noen fargenavn som dere kan anbefale, evt. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak.


Male stue grå

Skal du male veggen i stuen , går valget mest på det estetiske. Mal derfor veggene i en nyanse som passer hos deg. Hun mener det er lettere å male enn å bytte møbler. Når du har et miljø i grått og beige, vil en klatt med gult live opp.


Noen her som har noen tanker eller ideer om fine løsninger? En vase, lampe eller stol, for eksempel. H vis stua har et treverk som du vil fremheve, mal i hvitt eller en annen farge som står i kontrast til veggene.


Male stue grå

Enkle foringer og kjedelige dører, kan du tone ned ved å male i samme farge som veggene. For eksempel male veggene med en matt grå farge og treverket i samme grå , men med mer glans. Ved å male stuen kan du enkelt få stuen slik du ønsker den. Jeg overtar en relativt ny leilighet til uken og har lyst til å male noen.


Farge på veggene på stua ? Minty Breeze har lenge vært en favoritt hos meg, så delikat og rolig, og nydelig fin. Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en farge som heller mot grønn eller blå. Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den riktige fargen til meg. Fant dette bildet og jeg synes den gråfargen var perfekt.


Jeg vil bare at den skal være grå. Noen som har eller vet om noe som ligner? Jeg synes grå farge på veggene i stua er veldig fin. Blanke kontraster mot matt er fortsatt en slager, men i stuen vil vi kose oss. Der skal det være lunt og trygt.


Dette ser vi også på salg av tapeter til stue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg