fredag 4. desember 2015

Male fliser over kjøkkenbenk

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge på ny. Behandlingen må imidlertid anes som en midlertidig løsning, for det er ingen garantier for at det vil vare over tid. Legg så et strøk med vannbasert heftgrunning.


Det er alltid lurt å legge en liten prøve på et ikke synlig sted når en skal male ting som ikke er helt etter boka La den tørke et par timer, sett en maskeringstape over og la denne sitte noen timer før du napper den vekk. Stilig over kjøkkenbenken Et helt nytt kjøkken er nå endelig på plass i det nye huset vi pusser opp , og jeg lover å dele FØR og ETTER bilder av kjøkkenet veldig snart. Tenkte nemlig at jeg først kunne dele et av mine siste prosjekter som er denne platen over kjøkkenbenken – en idé som er et godt og rimelig alternativ til fliser etc. Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom?


Folk kan fint male , sette opp fliser over kjøkkenbenk , snekre hyller og legge gulv.

Fliser med etnisk vri er en trender som kommer og går. For det er ikke alle rom som passer til å males hvite. Da jeg fikk lov til å male av huseieren på. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.


Dette er interiørbladet som gir deg. Kan man male fliser over kjøkkenbenk ? Vi har nå pusset ned og malt opp kjøkkeninnredningen (som forrige eier hadde malt med grov rull dere kan tenke dere hvordan det så ut). Nå ser plutselig flisene veldig slitne ut.


De er gråspraglete og litt blanke, og så har noen av dem motiver. Pleksiglass er veldig dyrt og det er rimeligere å hive opp fliser (lettere også). Det finnes panel og andre plater i en slags plast som er lett å rengjøre og enkel å sette opp med lim. Pass på at det er glatt og slitesterkt. Ellers finnes det faktisk mange fine tapeter som er egnet for kjøkken og bad.


Det er fordi en oljemaling lettere vil falme i glansen. Mørke farger trives best i oljemaling. Bruk rull og påfør to strøk maling, i tillegg til grunningen, sier hun.

Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller.


Det gjelder enten det er små eller store områder som skal flislegges. Så finner man midten av veggen og fordeler kappet likt på hver side. Her flislegger vi over en kjøkkenbenk som også har utvendige hjørner og trenger derfor fliser som er gjæret ferdig på forhånd. Før man setter i gang å male kjøkkenet er det viktig å: Vaske grundig rent med egnede vaskemidler. Før flaten grunnes og hakk og merker sparkles over er det viktig å få fjernet alt gammelt fett og smuss.


Er du nøye med grunnarbeidet får malingen et godt underlag å hefte til. Kan jeg sette fliser på sponplater? Over en kjøkkenbenk går det bra. På hele vegger må det monteres mer stabile plater over , f. Det samme må du gjøre på gulv.


Flere spørsmål og svar finner du her. Like lett som å male flisene. Det er i hvert fall nesten like lett å pusse med multipuss som det er å male. Du trenger bare å ha et stålbrett til å legge pussen på me og et gummibrett eller et svampebrett til å pusse overflaten med.


Deretter kan du med denne guiden i hånden sette i gang med å skjule fortidens fliser. Jeg har lenge gått å lurt på om det er en god ide eller ikke. Tror det er først heftgrunn og så blank maling, men snakk med. Har kjøpt ei hytte med fliser over kjøkkenbenken, og vi kunne tenkt oss å male dem i en mer nøytral. Et alternativ er da å maskere over fugene, og kun male flisene.


Male : Velg maling med omhu – særlig dersom det er gulvfliser som skal males. Vanntynnet oljemaling kan brukes på fliser i tørre rom og tørre soner på badet, men tåler ikke vannsøl som blir liggende litt. Løsemiddelholdig oljemaling er et sikrere valg for gulvfliser, som for eksempel den ekstra robuste Trestjerner Sigural Epoxy.


Spesialmotiv for kjøkkenbenk kan bestilles som en lang stripe slik at man unngår skjøter, sier Cecilie Bjørnerud Knap. Inspirasjon Interiør er en forhandler som tilbyr dette. Oksidé har også spesialisert seg på området over kjøkkenbenken. Ser ut som en giftering. Puss ne fyll opp, lakk og legg beskyttelse over også blir det som nytt.


Colourlock sitt steeringwheel sett har alt utenom filler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg