torsdag 3. desember 2015

Inspirasjon stue 2016

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. Det er ikke alltid lett å vite hva man trenger når man flytter for seg selv for første gang. Under har vi samlet litt nyttig informasjon og inspirasjon – sortert på rom og kvaliteter, som kanskje gjør det litt enklere å velge akkurat det som kan gjøre din første bolig nesten helt perfekt. I stedet for en soft stue med jordfarger og shaggyteppe, valgte jeg denne gang en litt mer “loungeaktig” stil, mer edgy – med utgangspunkt i svart og brunt.


Inspirasjon stue 2016

For å gå utenfor min egen komfortsone valgte jeg å pynte med masse forskjellige etnisk print! Både i puter og på puff for å bryte opp og lage litt mer liv i stuen. Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom.


Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Det er mange anledninger til å pusse opp stuen , enten du har kjøpt et oppussingsobjekt eller rett og slett har behov for modernisering.


Heldigvis er det ofte ikke så mye som skal til – faktisk kan et malingsstrøk gjøre stor forskjell. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være.


Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Det nye fargekartet er ute i butikkene nå, og jeg håper dere finner noe som frister:) Det viktigste er imidlertid å velge en farge som akkurat DU trives me en farge som passer din hverdag og som gjør deg fornøyd. Og så kan jeg jo ønske meg en ny lampe fra f. Vi pynter både hager, stuer og kjøkken med lys, kranser og julepynt, men baderommet blir ofte glemt.


Inspirasjon stue 2016

Pynter du badet med en krans, julekuler, håndklær med julemotiv og duftlys vil julestemningen nå nye høyder også her. Få inspirasjon , tips og gode råd til oppussing av stue her. Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil.


På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. Vi har planer om å kjøpe oss ny sofa til stuen , passer vel best med 2stk 2-setere. Vi ønsker oss (les: MEG) hvit sofa, men vi får se.


Inspirasjon stue 2016

Sitter i skrivende stund i Bergen, men har desverre ikke fått sett så mye av byen. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Vi gir deg inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn.


Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg