tirsdag 22. desember 2015

Sommersne passer til

Sommersne passer til

En helt lys, greige farge. Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom. Sommersne er derimot lekker til Kalkgrå. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull.


Se farger som passer Kombinasjoner. Dette er SÅ VANSKELIG! Vi har brukt lang tid på å kikke gjennom Jotun sitt fargekart, huket av på de mest aktuelle fargene og vært på fargerike og kjøpt med prøver på en hel haug til både stue, soverom og jentene sitt rom. Har du forslag til hvitfarger til veggene?


For å gå litt konkret til verks, skal jeg denne gangen hjelpe dere til å finne den perfekte hvitonen på lister og detaljer slik at det blir enklere å velge den riktige detaljfargen. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Sommersne passer til

Eik har jo en gul tone, som vil gi varme til en kjølig gråtone. Så her blir det viktig å passe på at balansen blir rett for å oppnå den effekten man vil. Wie påpeker også at mørke gulv kan trenge lyse vegger for ikke bli for tungt.


Er gulvene mørke, og du maler lysere farger på vegger og tak, virker rommet åpnere og luftigere. Disse passer fint sammen med kjølige gråtoner samt gråbeige toner. De kjølige blå nyansene er beroligende og minner om den skandinaviske sommeren.


Fargen passer perfekt til møblene og livet vårt her, sier Signe. Sammen med kjæresten Calle har hun innredet leiligheten i København med modige fargevalg kombinert med klassiske designmøbler. Det er litt rødt i den, men jeg håper ikke det har så stor betydning. Tenker dette kanskje passer godt til brune møbler?


Tudor En gråaktig beigetone med varme hint. Lys og lekker i uttrykket. Det er viktig å velge farger som passer sammen. Her er noen tips til sider du kan sjekke ut for å få noen gode råd.


Gangen er det rommet hvor det har vært vanskeligst å bestemme malingsfarge til veggene. Fargepaletten Reflections of Time gir hjemmet et anstrøk av dempet luksus. Jeg holdt på å skrive det i det første innlegget, men jeg synes disse mørke blåfargene (Deco Blue blir mørk når man får den på fire vegger) passer spesielt dårlig sammen med hvite møbler.


Men hvis du vil ha det blått og mørkt, så er det jo ingen grunn til å spørre her. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Står fint til en mengde farger med gule og varme undertoner, som klassiske beige toner osv.


Flott til farger med større grad av gulhet i seg. Også fin til gulaktig brune og beige toner. Noen som har tips til hvilken veggfarge i stua som passer til denne. Siren sverger til helt andre pastellfarger. I stuen gikk vi for en sofa som vi kunne velge størrelse, farge og form på selv.


Modulsofaen fra Hay har dessuten lav rygg, som passer perfekt under stuevinduene våre. Vi er veldig glad i utsikten og ønsket ikke at noe skulle stå i veien for den. Det er utrolig hvor mye rom og lysforhold har å si for resultatet. Jeg har gått bort i fra det å smelle til med en 10-liter med det samme. Prøvde å male samme fargene i noen andre rom, der var de grusomme.


Vi holder på å bygger hus og skal nå til å kjøpe møbler. I den anledning trenger jeg litt hjelp til valg av farge på sofaen. På gulvet skal vi ha merbau parkett og veggene skal være lyse, øvrig listverk og dører er hvite.


Vi vurderer mørk blå, knall rød eller en lys sofa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg