mandag 28. desember 2015

Fine bilder til barnerommet

Populære posters til bildeveggen. De må ha noen fine barnemøbler, så klart, og supermange leker, i alle fall om de selv får bestemme! Og så skader det virkelig ikke med litt veggdekor på barnerommet. Det blir prikken over i’en der inne.


En fin poster til barnerommet , kan virkelig piffe opp!

Bilder og plakater til barnerommet finner du på jollyroom. Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her får du våre beste tips til fine , trygge og lune barnerom!


Bruk en helsevennlig maling. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Fayne - overdimensjonert til barnerommet , men perfekt til TV-stuen: Sittepuffen er i likhet med de andre Fayne sittesekkene like myk og deilig, og støtter hele ryggen.

Avtagbart yttertrekk og ferdig fylt innertrekk med mange hundre liter EPS kuler. Ta en titt på inspirasjonsrommet vårt for å få tips til hvordan du kan kombinere barnebildene våre. Kjøp bilder til barnerom på nett.


Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. Vil du skape en ny stemning på barnerommet ? Med våre barnemotiver på veggen får barnet et koselig, lekende, søtt eller kult rom. Eller hvorfor ikke spille på barnets interesser?


Velg blant figurer fra populære filmer, fine dyr som katter og hester, lekne sirkusmotiver eller skoger til å drømme seg bort i. Her finner du også mye flott til barnerommet , spesielt mange fine bilder og annen veggpynt. TIPS: Mange av disse kan gjøres personlig med ditt barns navn og for eksempel fødselsdato. Vi har mange fine småting til innredning av barnerommet.


Det kan være vanskelig å tilfredsstille både små og stores krav når det kommer til valg av farger og dekor på barnerommet. En morsom tapet kan være et godt utgangspunkt, hva med å dekke kun en vegg med tapet?

Sette opp en wallsticker på en vegg, eller henge opp en plakat? Not on the Highstreet. Fine store bilder til barnerommet 9kr. Fire fine bilder som sammen danner et tog av dyr! Kjøpt på bohus for 49- PR STK.


Kan sende mot forhåndsbetaling og porto. Hoppekids, Bopita og mange fler. Finn din egen stil med våre unike bilder , i skikkelig store størrelser. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.


Innred med plakater og posters til barnerommet. Her viser vi hvordan du kan lage en bildevegg eller en collage av posters til barnerommet. Godt lys er selvsagt viktig på barnerommet. Plakater er en fin måte å. En lampe er ikke bare en lampe.


Nettbutikk med spennende barnemøbler, interiør og dekorasjon til barnerommet , fra kjente designere og merker som Oliver Funiture, Sebra, Liewoo Djeco. Sprell har også unikt barneromsinteriør som ikke finnes andre steder. Postere og plakater til barnerommet. Synes du det er vanskelig å velge?


Flere anerkjente foto- og billedkunstnere lar noen sine bilder gå under hammeren under Contemporary by Blomqvist. Fordi vi elsker dekor og detaljer så har vi ikke spart på noe når vi skapte et bredt sortiment av produkter som gjør at barnerommet blir enda mer personlig. Fine merker som blant annet Jabadabado, Majvillan, Bloomingville og Sne Design finner du i denne kategorien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg