onsdag 23. desember 2015

Feielister

MAXBO har feielist som gir en pen avslutning mellom dørterskel og gulv. Kjøp på nett eller i butikk. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige.


De er heldigvis enkle å skifte, og vi viser deg hvordan. Innvendig listverk i heltre leveres hovedsakelig i furu.

Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelse. Listverk bør overflatebehandles før montering. Ferdig malte og lakkerte lister blir stadig mer vanlig, det samme gjelder ferdige sett til vinduer og dører.


Din prosjektleverandør innen kapping og tilpasning av overflatebehandlede utforinger og listverk. Vi pakker ferdig og merker varene etter kundens ønske. Lister i MDF (Medium Density Fibreboard) benyttes i noe gra men mest som ferdig malt utforing.


Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.

Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Feielist cover 10x16mm off white 2. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Fot- og sokkellister MDF. Karm- og kombilister MDF.


Utforinger i en rekke ulike kvaliteter, i faste- og fallende lengder. Penest blir det om du tar ut karmen og hever denne. Har du plass over karmen kan du legge en laminatbit på tvers under terskelen og deretter feielister på hver side. Siden dette er loftet betyr det vel også at det ikke er det rommet man viser til naboene. Jeg ville vel derfor heller gått for den enkle løsning.


Bruk elastisk fugemasse. Velkommen til Billingstad Trelast - En hyggelig trelasthandel! Vi tar forbehold om at prisene på internettsiden kan avvike fra prisene vi har i butikken vår.


Se det store online utvalget av Lister hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. OsloVis veibeskrivelse.

Feielister - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Smale lister som festes utenpå gulvlist eller dørterskel for å dekke evt. Stiltre holder til i Hostvedt. Det vanligste er å bruke eikelister til dette formål.


Til dette arbeidet trengs det maskiner som kan kappe listene på langs (fuse) for å tilpasse listene i høyden. Primo feielister Primo kvartstaffer Primo hulkillister Primo forkantlister Primo kjøkkenlister Informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg