fredag 18. desember 2015

Tappekran

Vi har alt du trenger til bryggingen. Se vårt utvalg av tappetårn og kraner her! Kjøp ditt Allgrain ølsett i dag! Unngå at barna søler når de heller opp brus. Perfekt til barnebursdager.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer.

Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Intertap forward sealing tappekran av 3rustfritt stål. Lik Perlick, men med et nytt, patentert design som hindrer lekkasjer.


Med modulær, gjenget tut som kan byttes ut med stout spout eller growler filler. Pris NOK 49inkl. Tappekran Balltap med flowkontroll. Kraftig tappekran med flowkontroll.


Her finner du tappetårn og kraner til din ølbrygging.

Stort utvalg produkter til en god pris. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel! Produktet kan avvike fra bildet. Passer til vanndunker med lokk på Ø mm.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Vil du sitere denne artikkelen?


Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: kran - tappekran. I Store norske leksikon. Hendig til bruk i hytte og camping, for. Vi tilbyr kjøleskap med komplett tappeløsning for øl fra fat!


En tappekran med shank. Utmerket for montering i vegg, kjøleskap eller på Tappetårn. Materialet er av messing og kranen har fjær slik at den går tilbake når du slipper håndtaket ved tapping. Følger med våre Tappetårn.


Hyttekjelen passer perfekt på svartovnen, eller et vanlig gassbluss. Den er ideell til å tine snø eller koke vann i. Kjelen er også egnet til for eksempel koking av krabber.

Den doble bunnen sørger for å holde høy temperatur på vannet lenge etter du har tatt kjelen vekk fra platen. Dette er den ideele snøsmelter og vannvarmer for hytte og landsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg