onsdag 9. desember 2015

Kreative ideer til barnerommet

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Skap et lekent og lekkert uttrykk på barnerommet , vi har inspirasjonen! Her er ideer som vil få barna (og deg) til å. Ideer og inspirasjon til barnerommet Slik innreder du barnerommet Hent masse inspirasjon og få gode ideer fra disse kreative barnerommene.


Til barna velger vi lekne løsninger og fine, fargerike ting. Her er noen tips til hvordan du innreder rommet til familiens kreative rotekopp.

Våre produkter til baby og barn er trygge, og testet mot verdens strengeste sikkerhetskrav. Du skal være sikker på at vi tenker på ditt barns sikkerhet. Når du skal velge farger på barnerommet , eller generelt i huset, anbefaler vi alltid at du tester fargen hjemme før du bestemmer deg 1prosent. Grunnen til dette er at lys, interiør, gulv og lignende har en stor påvirkning på hvordan fargen faktisk oppleves.


Det samme gjelder for omgivelsene utenfor vinduet ditt. Lyst til å være kreativ men mangler ideer ? Morsomme og kreative idèer til barnerommet. Bruk takvinduer for et lyst, sunt og stimulerende rom for barna hvor de både kan leke og sove.

Et barnerom kan også føles utdatert. Og vi vil jo det beste for våre små! Flere bloggere samler i tillegg til egne ideer smarte tips fra andre bloggere, og gjerne internasjonale også, så ved å være litt aktiv ute i det store blogguniverset kan du enkelt få ideer til fornyelse. På Brigg finner du også den morsomme ideen med å lage et eget lite hus på barnerommet. Gjett om det slår an hos mini.


NOK Hvis du ikke har tid til å følge budrunden aktivt, kan du taste inn ett høyere beløp enn minstebudet på: 7- NOK. Systemet vil da by automatisk for deg. Bruk gjerne et tema og mye farger når du skal innrede barnerommet.


Surt vær ute er topp for å kose seg inne. Kreative ideer : ting å lage med barna en regnværsdag. Her er ideer til ting dere kan lage sammen, med materialer. Disse kreative fargepalettene til barnerommet gir deg garantert nye og lekne ideer.


Håndarbei kreative gaver eller rett og slett en kreativ liten stund sammen. Her er mange forslag som passer for både små og store barn. UPPTÅG tekstilkolleksjon for barn gir et lekent uttrykk på barnerommet.


Tekstilene er laget av 1 bærekraftig dyrket bomull, et naturmateriale som er varig og blir mykere ved hver vask. Her finner du blant annet av puter, gardiner, sengetøy og gulvteppe. Det vil garantert være noe minstemann blir glad for også.

Kanskje ventes et nytt familiemedlem, og nå står du og stamper med tanke på hva du skal gjøre med barnerommet ? Den gode nyheten er at mye kan gjøres på lavbudsjett. Møbler og vegger kan enkelt friskes opp med maling, kanskje i sesongens sterke fargepalett. De trenger farger for å være kreative. Det finnes mange kreative idéer og muligheter å gi seg i kast me og man finner fort mye inspirasjon til kreativt gjenbruk om man kikker seg litt rundt i hverdagen. Vi vil gjerne nevne to mulige gjenbruksprosjekter til.


Det første er å lage et øredobbstativ av en gammel kjøkkenrasp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg