mandag 8. februar 2016

Adventsstake luciatog

Adventsstake luciatog

Denne lysestaken er unik i forhold til alle de andre lysestakene som er der ute. Skap en koselig stemning med denne. Har du en enkel adventsstake i skandinavisk stil uten figurer trenger du ikke pakke den bort umiddelbart når julehøytiden er over.


Naturligvis kan du også la en stake med julemotiv stå lenger framme. Dette er det bare du som avgjør. Smak og behag er jo forskjellig.


Star Trading er en svensk merkevare som i årevis har vært en favoritt hjemme hos mange. I sortimentet finner du alt fra stjerner i metall, til trendy elektriske lysestaker og LED-slynger. Alt anpasset for advent og jul. Velg mellom star trading jul, adventsstake, luciatog , julestjerner, luciakor og annen interiør med klassisk og moderne stil. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å få med deg nyheter og gode tilbud.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Bildet øverst i bloggposten er mitt eget, fra fjorårets adventskransbonansa hvor jeg pyntet opp min egen stake på seks ulike vis – den bloggposten finner du her. Har du laget en adventsstake med naturmaterialer?


En ganske enkel adventsstake i messing som de vakkert har pyntet med grønne blader, anis og små kongler. Tradisjonen med å markere adventstidens gang ved å tenne lys hver av de fire søndagene er gammel. En myte forteller om en tysk kvinne som ville lage en kalender for sin funksjonshemmede sønn, som gledet seg veldig til jul. Passer i hele adventstiden, men er ekstra fin i luciatiden.


Adventsstake luciatog

Lysestaken er av tre og har fire lys som pryder og lyser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Elektrisk, Hvit, Tre, Høyde. Men faktum, kjøkken er kritisk del av bygg. Plasser den minste under den høyeste buen, og få en flott adventsstake.


Lucia adventsstake Gull, cm. Twilig lysestake i polert stål. Syvarmet adventsstake har ikke noe med jødedommen å gjøre. En menorah ser helt annerledes ut også, som vist tidligere. Toget blir en dekorativ detalj i vinduskarmen der det sprer et varmt og koselig skinn i hele desember.


Shop Star trading hos Ellos til bra priser. Handle enkelt online hos ellos. Adventsstake i et smidig format. Vi fører alt fra Star Trading, se nettbutikken for vårt store utvalg av produkter!


Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt. Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg