fredag 12. februar 2016

Dekke bord til konfirmasjon

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium). Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten.


Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene!

Tanken på å pynte bord selv til en konfirmasjon kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til. Jeg har fått så enormt mange mail de siste dagene med spm om hvordan jeg skal dekke bord. Jeg er ikke helt klar, men skyndter meg å vise dere hvis dere må ut å kjøpe noe i morgen før butikken stenger. Sløyfebånd gjør seg allti og vi har tonnevis med fantastiske blomster som skal settes opp i morgen kveld. Med en lekker naturfarget linduk, pynt i en feminin rosa nyanse, samt søte sukkulenter og røff keramikk ble dette bordet både trendy og tøft.


Den fine fargekombinasjonen kan dessuten brukes på et bord sammen med mer klassisk bordpynt. Et konfirmasjonsbord som skal falle i smak hos en ung konfirmant kan godt være litt lekent og kreativt. Alle bildene blir gjengitt med tillatelse fra Duni som har copyright på disse.

På Duni kan du se enda flere bord og få tips og råd. Mange ønsker å dekke bordet mindre formelt og gjerne bruke markblomster i stedet for blomster fra butikken. Borddekking konfirmasjon - Inspirasjon og tips til dekking av bord til konfirmasjon. Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap.


Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Det er mange måter å dekorere et bord på. Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker. Som tidligere nevnt, liker jeg veldig godt å dekke bord. Det norske flagget og de første skoene, måtte få plass ved hedersgjesten.


Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Alltid design i kvalitet.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Pynt til konfirmasjon : stiler, prisklasser. Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon. Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen. Heldigvis finner du alt du trenger av konfirmasjonspynt til å dekke et festlig konfirmasjonsbord og skape den riktige stemningen i festlokalet her hos Selskapsshop!


NYTTÅRSINSPIRASJON: Se jeg dekker årets siste bord ! Du kan se mange fine bilder her: Lekkert festbord til jul og nyttår! Der deler jeg også mine beste tips til hvordan du kan dekke. Se konkurransebidragene her.


FESTBORD (Av redaktøren) BORDDEKKING. Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen. Stikkordarkiv: dekke bord til konfirmasjon Går du med BRYLLUPSPLANER ? Er tenåringen KONFIRMANT snart ? Skal du feire BARNEDÅP ? Er det en liten baby på vei i venninneflokken og du skal arrangere BABYSHOWER ? Her kommer det mye an på hva lokalene tillater.


For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen.


Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. Her har vi samlet mange fine bilder av festdekkede bord , som vi hper kan inspirere deg. Rosa roser og ste brudeslr gjr seg flott p dpsbordet til en jente.


Vakkert dekket bord til dp til gutt. En flott konfirmasjon vi aldri vil glemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg