torsdag 4. februar 2016

Rund hylle

Rund hylle

Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje. Råkul rund hylle i metall fra Wooo med svart finish. Original form, solid håndverk og minimalistisk svart er en vakker kombinasjon som gjør interiøret ditt unikt, og de tomme og kjedelige veggene blir ikke lenger oversett.


Rund hylle

Denne hyllen vil gjøre susen for de fleste vegger og stilarter. Hva med flere på en vegg i form av ett mønster. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Se ønskelisten her Your wishlist is full, can. Med hyller kan du skape en dekorasjon som avspeiler din egen personlighet. Kanskje du er ute etter en smal hylle med stilrent og enkelt formspråk, en gedigen hylle med godt om oppbevaringsplass, eller en rund hylle med kreativt formspråk. Hos oss finner du store og små hyller som hjelper deg å innrede både fint og praktisk.


Rund hylle

Når oppbevaringen rommer det den skal, blir inntrykket i rommet både rolig og harmonisk. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige.


Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Rund hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppbevaring til lave priser.


Perfekt til å oppbevare mindre interiørobjekter, og gjør seg ekstra fint med noen små, grønne planter! Stilren hylle med rom i lakkert metall i fargen gull Diameter 80cm Dybde. Hull til skruer i bakkant. Stort utvalg lamper til alle rom, designlamper, taklamper, gulvlamper, vegglamper m. Velg de hyller som passer deg og ditt hjem best, og bestill de hyllene online enkelt og smidig i vår nettbutikk. Våre raske leveringer sørger for at du snart har dine nye hyller på plass hos deg, klar til å bli fylt med dine personlige eiendeler og bli en selvsagt del av din innredning.


Hylle , rund med rom. Her finner du et utvalgt av både praktiske og smarte hyller fra Anne Linde, Bruka Design, Muuto, Hay og Maze. Haze Vitrineskap Svart. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg