tirsdag 16. februar 2016

Grå stue inspirasjon

Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer. Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett. Tips: Ikke la stuen bli for nøytral! Vi har alle hørt at nøytrale farger og naturfarger er klassiske og går “aldri” av moten.


Gjerne nyanser i grå , beige, brun og hvit.

Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Men det er klart den trenger litt spennende tilbehør for å skinne. Her er forskjellige måter å style den på. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, suplerer Praskac.


Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av.

En nøytral grå vil derfor virke blå ved siden av oransje. Han råder derfor til å tilføre litt farge i gråmalingen, slik at den harmonerer med omgivelsene. Inspirasjon til stua.


Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser. Klikk på bildene for mer informasjon. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til.


Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Greige gir et varmere uttrykk enn grått men kjøligere enn beige. Kort forklart har den de beste egenskapene til både grått og beige og er den perfekte bakgrunnsfargen til et lunt hjem.


For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør stue grå sofa i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon , bare bla i kategorien stue. Bo:bloggen er her for å dele inspirasjon , nyheter, tips og ideer med deg!

JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet.


Det er en betydelig oppgradering som gjøres, der soverommet flyttes og alle overflater fra tak til gulv skal fikses på! Det grå går igjen i sofaen, veggen og gulvteppet, men tekstur i interiøret og innslag av. Få inspirasjon og interiørtips fra Mona i Larvik, vinneren av. Den enkleste og rimeligste måten å gi stuen din en makeover på er ved å bytte ut.


Grått interiør= MALTE FONDVEGG: Fotograf Margaret M. Lange har malt endeveggen i stuen sin grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg