mandag 1. februar 2016

Spennstang kort

Personlige invitasjoner og kunngjøringer som du kan dele den store nyheten. Stort utvalg av Kort. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Du kan også henge opp gardinene dine på en praktisk og lite synlig stålvaier, i denne sammenheng kalt gardinwire.


Spennstang er lagd for å stå i spenn eller press inne i vinduet. Passer perfekt til små rom som bad og loft. Det er en liten skrue på baksiden av stangen, ved å justere hvor denne står justerer man også lengden på stangen.


Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Enkle løsninger for små gardiner. En cafè- eller spennstang er praktisk og prisgunstig for oppheng av lette gardiner i små vinduer.


Med en enkel løpegang øverst på stoffhodet er gardinen klar til å henges opp. En spennstang monteres enkelt uten å skru i veggen. Derfor ber vi deg bruke cirka minutter på en kort spørreundersøkelse. Velg den grønne knappen for å ta undersøkelsen.


Stangen kan enkelt kuttes til ønsket lengde. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


För endast kr extra kan du få ditt paket nästkommande vardag. Monteringsskinne for spennstang montert i tak. Her fra et forsøk med å bruke spennstenger av glassfiber i stedet for de.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Hvis du velger stenger som er korte nok til å passe i kjøkkenskuffene, åpner det seg en ny verden av muligheter. Nå kan du få full kontroll på lokk, skjærebrett og andre ting som kan lagres vertikalt. Sett stengene i spenn og bruk dem del å dele inn skuffene i mindre seksjoner. Fungerer også utmerket til lokk til kjeler og panner! De skal jeg feste med spennstang inne i vinduet.


På dørene skal jeg ha gardinstang og lange gardinfag. Patentert skrue for vindusmontering ble salgssuksess på kort tid. Vaterskruen fra Würth har gitt Vindu Entreprenøren AS store besparelser i tid ved montering og utskifting av vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg