onsdag 3. februar 2016

Ramme 50x70 hvit

Ramme 50x70 hvit

Fraktfritt over 3kr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen.


Passepartout er inkludert. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. De fleste har i dag mange billigere rammer , posters, puter, gardiner med mer som man gjerne bytter ofte.


Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid. I dag bytter vi gjerne både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser med jevne mellomrom. En lys ramme fremhever kunsten din på en elegant måte, og du kan enkelt kombinere de hvite rammene med alle motiver. Fronten er av tykk akryl, som er et lett og uknuselig materiale.


Ramme 50x70 hvit

Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x, 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio.


Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Hvit passepartout 50x70cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 50xcm. Den hvite fargen er kritthvit. TILGJENGELIGHET: TILGJENGELIG PÅ LAGERLEVERING: 5-ARBEIDSDAGERPosterramme av høy kvalitet, laget av hvitt tre.


De hvite posterrammene våre skaper en perfekt innramming som passer godt i det moderne hjemmet. Den er laget for enkel å henge på veggen, horisontalt eller vertikalt. Plakater i produktbildene er ikke inkludert.


Ramme 50x70 hvit

Rammehenger er inkludert. Linda Hvit er en klassisk ramme som passer til det meste. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


BIlderammen er enkel, men har en fin vri ved at listen skråer inn mot bildet. Slik får bildet ekstra oppmerksomhet og rammen blir noe mer spennende. Vi tilbyr også passepartouts i 50xsom elegant rammer inn et motiv og passer i rammene våre med samme mål. Som et alternativ til den klassiske fotorammen har vi også en plakathenger i hvitt og eik med mål på cm. Dette er et trendy alternativ for å henge opp plakater.


Ramme 50x70 hvit

Her kommer noen forslag på ekstra fine kombinasjoner av vegg og ramme : Hvitt mot hvitt : Pynt opp en hvit vegg med innrammede foto i hvite rammer. Det vil fremstå som om rammen smelter sammen med veggen, holder den ren og lar motivet få alt fokus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg