mandag 8. februar 2016

Malerull

Malerull

På våre nettsider finner du et bredt utvalg som gjør jobben enklere for deg. En god malerull er den beste måten å hjelpe deg selv når du skal male. I tillegg til maleruller har vi også rullesett og rullekar, så du kan finne akkurat det du. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Malerull

MALERULL , BASIC 1MM STK. Legg til i innkjøpslisten. For grovt underlag, som som pussede fasader, kjellervegger. Bredden på rullen velger du ut ifra hva du skal male. Maleruller får du i breddene 1 og centimeter.


Til store, slette flater velger du en bred malerull som får jobben gjort raskere, mens du til panel velger den smalere modellen. Du finner også ruller i ulike kvaliteter, til ulik pris. Husk nok maling på rullen! Har du malt taket med malerull , har du kanskje også opplevd å få ansiktet prikkete av malesprut. Høsten er tid for oppussing.


Vi nordmenn ligger fremdeles på europatoppen i hjemfornying. Hvert år bruker vi milliarder kroner på oppussing. Egner seg godt til påføring av epoxymaling og epoxycoating. Rengjøring og oppbevaring av malerpensler og malerruller trenger verken være vanskelig eller involvere løsemidler. Din malingsekspert på nett!


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Utvalget av malingsruller kan virke overveldende stort når du står foran reolen i butikken. Skumplastruller, fiberullruller, fiberpelsrull. Stiwex Mohairino Fine, 1mm malerull Stiwex Mohairino Fine reserverull.


Passer godt til vannbaserte vegg- og interiør. JORDAN MIDIRULL ULTIMATE 10CM. Jordan malerull Ultimate jevne flater cm. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Vi har nylig testet den elektriske malingsprøyten fra Bosch, som var svært effektiv og dermed arbeidsbesparende. Det er jo poenget med alle typer. Er du usikker på hvordan lykkes med ditt prosjekt? For deg som skal male, tilbyr Europris malerrulle, rullebrett, innsats og rulleskaft i alle størrelser og varianter. Alt for en perfekt utført malerjobb.


Malerull

Til bruk på vegg, tak og gulv. Vi skal male det nyinnkjøpte, eldre huset vårt innvendig. Hvilken type malerull bør vi bruke?


Løsning: Det kan virke litt uoversiktlig når du står i byggvarehuset foran hyllen med maleruller – men det er ikke så vanskelig. Ergonomisk og grepvennlig malerull bøyle med ekstra langt håndtak (cm) for vanskelig tilgjengelige overflater. Ruller for grove underlag er spesielt egnet til mustruktur og ru underlag. Mal hele taket 1-ganger alt etter behov. Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på.


Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg