tirsdag 16. februar 2016

Led kubbelys timer

Stort utvalg av kubbelys hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!


Led kubbelys timer

Search Led Timer on Shop411. Let the Savings Begin. Slå på og av selv eller la timeren ta. Få den samme stemningen som fra levende lys uten irriterende gasser og lukter. Slå det på og av selv eller la timeren ta styre det.


Vi har et stort utvalg kubbelys med LED. De selges enkeltvis eller i forpakninger med flere. Lysene er for batteri og noen kan styres med fjernkontroll og andre har med timer , men det er også mulig å slå på og av selv. Led kubbelys i voks med timerfunksjon.


Led kubbelys timer

Timeren er automatisk stilt inn til intervaller med timer på og timer av. Disse intervallene kan brytes ved å skru kubbelyset av og så på igjen. Det slår seg på hver dag på samme tidspukt. Batterier selges separat. Flammen er i konstant bevegelse slik at det ser naturtro ut.


Lyset tåler å stå ute i sollys og er vanntett. IKEA anbefaler LADDA oppladbare batterier. Det står imidlertid på pakningen at det skal være timer , men det er det ikke - i alle fall ikke på vårt lys. Går på tre AAA-batterier. CE OG ROHS godkjente lys.


Produsent er BSCI-godkjent, noe som sikrer et ordentlig arbeidsmiljø og ensartet bruk av råvarer. Du kan innstille timer , så lysene er på 2-4-6-timer. Den unike flammen flakker med et varmgult lys og ser helt ekte ut på bare få meters avstand. Timeren aktiverer lyset i åtte timer og holder det slukket i timer.


De enkelte lys er veldig fine å stille rundt i hjemmet – det kan være ved siden av en vase eller på en enkelt lysestake. Lyset benytter stk AAA-batterier, medfølger ikke. I tillegg til den synlige pæren sitter det en pære inne i lyset. Perfekt å ha i en lanterne eller på bordet for en hyggelig stemning.


Led kubbelys timer

Timer med timer på og av, gjentagende. Kjøp Kid led kubbelys , Hvit,. Lysene kommer med timer på og timer. Kubbelys , kronelys og duftlys i mange varianter.


Levende lys skaper stemning i alle anledninger. Få en fin velkomst allerede ved inngangen med lys og lykter. Livstid ca 2timer. LED kubbelys i rød voks.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg